Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 august 2020. Triplăm banii în sferturile Europa League

09.08.2020 | 23:29
Biletul zilei la pariuri luni 10 august 2020 Triplam banii in sferturile Europa League
ADVERTISEMENT

Competiţiile europene au intrat pe ultima sută de metri sau, mai bine zis, în Final 8. În această seară, avem parte de două sferturi de finală care, în mod extraordinar din cauza coronavirusului, se vor disputa într-o singură manşă, pe teren neutru. Am obţinut o cotă totală de 3,06 la Unibet pe cele două pronosticuri.

Primul meci de pe biletul zilei este Manchester United – FC Copenhaga, de la 22:00. Englezii sunt favoriţi atât în această partidă, cât şi pentru a ridica trofeul la finalul competiţiei. De cealaltă parte, danezii trebuie să fie mulţumiţi cu performanţa de a ajunge în sferturi, dar vor lupta pentru calificare.

ADVERTISEMENT

Inter – Leverkusen, de la 22:00, este al doilea duel de pe biletul zilei. Confruntarea dintre cele două formaţii care vin din Champions League se anunţă spectaculoasă şi mult mai echilibrată decât celălalt meci al serii. Italienii au avantajul de a avea un ritm de joc mai bun, pentru că au terminat sezonul intern recent.

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 august 2020. Manchester e favorită clară

Manchester United este una dintre cele mai bune formaţii din competiţie, iar de la reluarea meciurilor a demonstrat o formă foarte bună. A reuşit să încheie sezonul de Premier League pe locul al treilea, deşi la începutul lui 2020 se afla la 13 puncte de podium. În Europa League a început bine în apărare, dar slab în atac. N-a primit gol în primele patru meciuri nu a luat gol, dar a marcat de doar două ori în 3 partide cu adversari accesibili ca Astana, AZ sau Partizan. În 2020, a mers mult mai bine: 4-0 cu AZ, 5-0 cu Brugge şi LASK.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI COTELE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

FC Copenhaga a terminat pe doi, în spatele lui Malmo, o grupă din care au mai făcut parte Dinamo Kiev şi Lugano. În fazele eliminatorii, a trecut de Celtic şi Istanbul Başakşehir, de fiecare dată obţinând calificarea în retur, după o primă manşă nu foarte reuşită. A remizat „acasă“ 1-1 cu Celtic şi a câştigat în Scoţia cu 3-1, apoi a pierdut în Turcia 0-1, dar a revenit 3-0 în Danemarca. United este, însă un adversar de alt calibru şi e de aşteptat să încaseze mai multe goluri, dar poate surprinde pe contraatac sau la faze fixe. „1 şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,73 la Unibet.

Inter –  Leverkusen, două echipe care marchează des

Inter a terminat pe 3 o grupă din care Barcelona şi Dortmund au avansat în Liga Campionilor, iar Sparta Praga a plecat acasă. Italienii au marcat în fiecare dintre cele nouă partide de până acum, indiferent de adversar. Înfrângerea din ultima etapă a grupelor (1-2 cu Barcelona la Milano) a trimis-o pe Inter în Europa League, unde le-a eliminat pe Ludogoreţ (2-1 şi 2-0) şi Getafe (2-0, după ce spaniolii au ratat un penalty).

ADVERTISEMENT

Leverkusen nu a avut prea multe şanse în faţa lui Juventus şi Atletico în grupa D de Champions League. Locul trei, în faţa lui Lokomotiv Moscova le-a permis nemţilor să continue în Europa League. În prima dublă, au trecut de Porto, cu două victorii, 2-1 pe teren propriu şi 3-1 în deplasare. Apoi an întâlnit Rangers-ul lui Ianis Hagi, pe care l-au depăşit, de asemenea, cu dublă victorie: 3-1 în Scoţia şi 1-0 în Germania, la primul meci oficial după mai bine de o lună de la ultima etapă de Bundesliga. „Farmaciştii“ au potenţialul de a marca şi împotriva lui Inter, chiar dacă, poate, nu vor obţine calificarea. „Peste 2,5 goluri“ are cota 1,77 la Unibet.

În concluzie, victoria lui Manchester United în faţa lui FC Copenhaga, într-un meci cu cel puţin trei goluri pe tabelă, şi minimum trei reuşite în duelul Inter – Leverkusen ne aduc o cotă totală de 3,06 la Unibet. Altfel spus, un profit de peste 200% din doar două partide.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT