Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 10 ianuarie 2022. Meciurile din Cupa Africii și Anglia ne aduc un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de luni 10 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Cupa Africii pe Națiuni și Cupa Angliei.
09.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 10 ianuarie 2022 Meciurile din Cupa Africii si Anglia ne aduc un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Africa și Anglia în care regăsim staruri din Premier League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,26 la Fortuna şi aşteptăm un profit consistent.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Senegal – Zimbabwe, din prima etapă a Grupei B de la Cupa Africii pe Națiuni, care va începe la ora 15:00. Supranumiți ”Leii din Teranga”, senegalezii sunt văzuți favoriți la câștigarea trofeului

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester United – Aston Villa, din turul 3 al Cupei Angliei, care are startul la ora 21:55. Gazdele vor să treacă peste toate problemele și să lupte pentru trofeu.

Golurile Senegalului aduc o cotă de 1,64

Senegalul pornește la drum în căutarea primului trofeu continental cu un meci pe care îl are la îndemână în fața unei formații mai mult decât modeste și care este lipsită de mulți jucători accodentați.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În schimb, Aliou Cisse poate fi extrem de liniștit când are în lot nume grele ale fotbalului mondial cum sunt Sadio Mane, Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly, Idrissa Gueye sau Ismaila Sarr.

Mare problemă a senegalezilor este că nu-l vor avea pentru acest joc pe fundașul lui Napoli, Koulibaly, infectat cu Covid-19, dar forța ofensivă ar trebui să suplinească această absență. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri Senegal în prima repriză: peste 0,5”, care are la Fortuna o cotă de 1,64.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,99 de la Manchester United – Aston Villa pentru biletul zilei

Starea de spirit pe Old Trafford nu este deloc bună după ce nici măcar neamțul Ralf Rangnick nu a reușit să îndrepte situația și deja în sferele lui Manchester United se vorbește despre schimbarea managerului.

Ieșiți de mult din lupta la titlu, ”diavolii roșii” trag speranțe că pot salva sezonul prin Cupa Angliei, dar vor avea un adversar extrem de dificil încă din turul 3. Și asta pentru că pe Old Trafford vine marele rival Steven Gerrard, care a resuscitat-o pe Aston Villa.

ADVERTISEMENT

Va fi un duel pasionant și este de așteptat reacția fanilor lui United după ce favoriții au avut prestații modeste în ultima perioadă. Pentru acest joc am ales pronosticul ”se marchează mai multe goluri în repriza a doua”, pentru că și cota de 1,99 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 326 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,64 pentru pronosticul ”total goluri Senegal în prima repriză: peste 0,5” în meciul Senegal – Zimbabwe și o cotă de 1,99 pentru ”se marchează mai multe goluri în repriza a doua” la Manchester United – Aston Villa, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,26. Numai bună pentru un câștig de 326 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: