Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 11 iulie 2022. Câștig de 400 de lei cu meciuri de tenis

Biletul zilei de luni, 11 iulie 2022, poate aduce un câștig de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din turneele care se desfășoară în prima săptămână de după Wimbledon.
10.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 11 iulie 2022 Castig de 400 de lei cu meciuri de tenis
Biletul zilei de luni, 11 iulie 2022, poate aduce un câștig de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din turneele care se desfășoară în prima săptămână de după Wimbledon. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire feminină de la Budapesta și una masculină din competiția ce are loc la Bastad. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,00 la Netbet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Kamilla Rakhimova – Gabriela Ruse, din turul 1 de la Budapesta. Românca este favorită în întâlnirea împotriva rusoaicei aflată pe locul 66 WTA.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Emil Ruusuvuori – Dominic Thiem, din runda inaugurală de la Bastad. Austriacul este în căutarea revenirii în top după accidentarea care l-a scos o bună perioadă din circuit.

Cotă de 1,95 de la Rakhimova – Ruse pentru biletul zilei

Gabriela Ruse revine pe zgură, acolo unde se simte cel mai bine, după ce rezultatele sale nu au fost deloc cele scontate în sezonul de iarbă. Are o singură victorie în trei turnee, ajungând până în optimi la Birmingham.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Rămâne de văzut cum va fi reacomodarea pe zgură, dar același imprediment îl va avea și adversara sa. Deși interzisă pe tărâm britanic din cauza războiului din Ucraina, rusoaica Kamilla Rakhimova a jucat două turnee pe iarbă în Germania, ajungând chiar în turul 2 la Bad Homburg.

Rusoaica este abonată la înfrângeri în fața româncelor pe zgură și asta ar putea fi un avantaj în plus pentru Ruse. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 20,5 game-uri”, care are la Netbet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Game-urile de la Ruusuvuori – Thiem aduc o cotă de 2,05

Pentru Dominic Thiem, câștigătorul US Open la ediția 2020, lucrurile nu merg foarte bine. Revenit după o accidentare gravă, jucătorul austriac nu a reușit să câștige vreun meci în 2022 și a sărit peste sezonul de iarbă.

Thiem, care luna trecută a avut și o mică problemă cu poliția din cauza vecinilor, va juca pe zgură la Bastad cu finlandezul Emil Ruusuvuori, un jucător care crește și care a ajuns deja în Top 50 ATP.

ADVERTISEMENT

Austriacul este departe de forma bună de altă dată, așa că este de așteptat să avem un meci scurt. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 20,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Netbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 400 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”peste 20,5 game-uri” în meciul Kamilla Rakhimova – Gabriela Ruse și o cotă de 2,05 pentru ”sub 20,5 game-uri” la Emil Ruusuvuori – Dominic Thiem, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,00. Numai bună pentru un câștig de 400 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT