Sport

Biletul zilei la pariuri, luni 13 septembrie 2021. Meciurile din Premier League și Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei la pariuri de luni, 13 septembrie, ne poate aduce la Get’s Bet un câștig de peste 400 de lei datorită meciurilor din Liga 1 și Premier League
12.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 13 septembrie 2021 Meciurile din Premier League si Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Meciurile din Premier League și Liga 1, o cotă de de 4,20 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce duminică un câștig de peste 400 de lei.

Primul meci selectat de noi pentru biletul zilei, este partida dintre Everton și Burnley. Cele două vor încheia etapa a 4-a din Premier League, luni seara, de la ora 22:00. În ultimul meci direct, Burnley s-a impus surprinzător cu scorul de 2-1.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat de noi pentru biletul zilei, este cel dintre Farul și Academica Clinceni. Cele două joacă în penultimul meci al etapei a-8-a din Liga 1. Partida va începe la ora 18:00. Ultimul meci direct a avut loc în 2020, acolo unde Farul Constanța s-a impus cu scorul de 2-1.

Cotă de 2,05 pentru biletul zilei la meciul dintre Everton și Burnley

Sub conducerea noului antrenor, Rafa Benitez, Everton a reușit să adune 7 puncte în primele 3 etape, iar luni aceștia o vor întâlni pe Burnley, echipă ce cauta prima victorie din acest sezon. Eveton a început bine campionatul, aceștia au învins-o în prima etapa pe Southampton cu scorul de 3-1, au remizat pe terenul lui Leeds și în a treia etapă au câștigat din nou, în deplasare, la Brighton cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Burnley nu stă chiar atât de bine. Aceștia au pierdut primul meci cu Brighton, scor 1-2, în meciul jucat pe teren propiu au remizat și ei cu Leeds, scor 1-1 și au mai pierdut pe Anfield în fața lui Liverpool, scor 0-2. Anul trecut Burnley s-a clasat cu un loc peste locurile retrogradabile, iar din cele 39 de puncte acumulate sezonul trecut, 4 au venit chiar în meciurile cu Everton.

Având în vedere forma celor două, noi am ales să mizăm pe varinata „peste 2,5 goluri”, care are o cotă de 2,05 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,05 pentru biletul zilei la meciul dintre Farul Constanța și Academica Clinceni

Farul este în creștere de la meci la meci în acest sezon, defensiva fiind punctul lor forte. Cu cele 12 puncte acumulate, elevii lui Gică Hagi ocupă poziția a 5-a a clasamentului. Singurele echipe ce au marcat în poarta Farului sunt CFR Cluj și U Craiova 1948. Pentru acest meci Farul nu concepe alt rezultat în afara victoriei. Pe teren propriu au evoluat perfect în acest sezon bifând 6 puncte din 6. În plus nu au primit nici un gol pe propria arenă. Bilanțul perfect poate fi păstrat și după acest meci.

Academica Clinceni continuă să surprindă în acest sezon. Echipa lui Ilie Poenaru este lanterna roșie a Ligii 1 cu doar 2 puncte acumulate, venite în urma a două rezultate de egalitate. Acestea au fost obținute, chiar în ultimele 2 etape. În săptămâna premergătoare acestui joc au reușit să își întârească lotul cu transferul lui Robert Ion de la FC Voluntari. Postul lui Ilie Poenaru este în continuare în pericol datorită rezultatelor slabe înregistarte.

ADVERTISEMENT

Având în vedere forma celor două echipe și ultimul meci direct, noi am ales să mizăm pe varianta „peste 2,5 goluri” care are o cotă de 2,05 la Get’s Bet.

Posibil câștig de peste 400 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei la pariuri, avem de la Get’s Bet două cote de 2,05 pentru „peste 2,5 goluri” la partidele dintre Everton – Burnley și Farul Constanța – Academica Clinceni, care combinate ne dau o cotă totală de 4,20. Numai bună pentru un câștig de 420 de lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT