Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 14 februarie 2022. Meciurile din România ne aduc un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de luni, 14 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 1, printre care marele derby al Olteniei.
13.02.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 14 februarie 2022 Meciurile din Romania ne aduc un castig de peste 400 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din etapa a 26-a a campionatului Românei în care sunt implicate formații din ambele părți ale clasamentului. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,05 la Fortuna şi aşteptăm un profit substanțial.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC Botoșani – Academica Clinceni, care va începe la ora 17:30. Moldovenii lui Marius Croitoru nu au cum să se împiedice în fața unei formații condamnată parcă să retrogradeze.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universitatea Craiova – FC U Craiova, care are startul la ora 19:55. Jocul de pe Ion Oblemenco naște pasiuni incredibile și este de așteptat un spectacol de vis.

Cotă de 1,81 de la FC Botoșani – Academica Clinceni pentru biletul zilei

Moldovenii au pierdut etapa trecută după un joc spectaculos pe terenul nou promovatei FC U Craiova, dar nu și-a pus în pericol locul de play-off. Însă pentru a evita emoțiile are nevoie de 3 puncte în fața ilfovenilor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Clinceniul este o formație care nu mai are șanse decât teoretice să se scape de la retrogradare și asta pentru că jocul, în primul rând, lasă de dorit. Și asta se vede în cele întrângeri suferite în 2022, în care a primit 7 goluri.

Botoșaniul este o echipă care joacă un fotbal plăcut ochiului și merită cu prisosință să fie între primele 6. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist și peste 2,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 1,81.

ADVERTISEMENT

Golurile din derby-ul Olteniei aduc o cotă de 2,24

Un meci între U Craiova și FC U este întotdeauna o adevărată ”bătălie” pe toate planurile. Suporterii, conducătorii, antrenorii sau jucătorii intră în febra marelui meci și lansează mesaje dure la adresa rivalilor.

Este clar că trupa lui Laurențiu Reghecampf pornește cu prima șansă, dar la un astfel de meci valoarea poate fi egalizată de dorință. Sau de bani. Pentru că familia Mititelu a promis o primă importantă pentru victorie.

ADVERTISEMENT

În plan sportiv, este de așteptat să fie un joc deschis pentru că ambele echipe au nevoie de puncte. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,24 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 405 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,81 pentru pronosticul ”1 solist și peste 2,5 goluri” în meciul FC Botoșani – Academica Clinceni și o cotă de 2,24 pentru ”peste 2,5 goluri” la Universitatea Craiova – FC U Craiova, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,05. Numai bună pentru un câștig de 405 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT