Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 14 martie 2022. Meciurile din Anglia și Spania ne aduc un câștig de peste 450 de lei

Biletul zilei de luni, 14 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și La Liga în care joacă echipele de pe primul loc.
13.03.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 14 martie 2022 Meciurile din Anglia si Spania ne aduc un castig de peste 450 de lei
Biletul zilei de luni, 14 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și La Liga în care joacă echipele de pe primul loc. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele Angliei și Spaniei, în care favoritele par a avea pe hârtie deplasări ușoare. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,79 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit remarcabil.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Crystal Palace – Manchester City, din etapa a 29-a din Premier League, care va începe la ora 22:00. ”Cetățenii” au nevoie de victorie pentru a menține distanța de rivala la titlu, Liverpool.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Mallorca – Real Madrid, din runda a 28-a din La Liga, care are startul tot la ora 22:00. ”Galacticii” au un avans impresionant și doar o catastrofă i-ar face să nu câștige titlul.

Cotă de 2,03 de la Crystal Palace – Manchester City pentru biletul zilei

Trupa lui Pep Guardiola este o adevărată mașină de fotbal și, în afara sincopei cu Tottenham de acum aproape o lună, merge ca unsă. Însă, Liverpool ține aproape și ”cetățenii” au nevoie de victorie pentru a rămâne la 6 puncte în față.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Deși echipa este una formidabilă, managerul spaniol își dorește un atacant de careu, iar conducătorii clubului ar fi pus ochii pe starul norvegian Erling Haaland. În Insulă se vorbește că City are deja un precontract cu atacantul Borussiei Dortmund.

Palace este o formație care stă liniștită la mijlocul clasamentului, dar tocmai faptul că nu are griji o poate face periculoasă. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 2,03.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Mallorca – Real Madrid aduc o cotă de 2,36

”Galacticii” sunt pe un val uriaș de încredere după ce au eliminat PSG în optimile de finală ale Champions League, reușind o ”remontada” de poveste cu ajutorul unui hattrick al fabulosului atacant Karim Benzema.

Cel mai probabil, deși nu este adeptul schimbărilor în echipa de start, Carlo Ancelotti va fi nevoit să facă unele înlocuiri în meciul de la Mallorca după efortul incredibil făcut de jucătorii săi la mijlocul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Mallorca, aflată deasupra liniei de retrogradare, pare victimă sigură, mai ales că are a doua cea mai slabă apărare din La Liga. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 3-4”, pentru că și cota de 2,36 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 479 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,03 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul Crystal Palace – Manchester City și o cotă de 2,36 pentru ”total goluri: 3-4” la Mallorca – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,79. Numai bună pentru un câștig de 479 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT