Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 august 2022. Mizăm pe două partide din România și Anglia pentru un câștig de peste 6.50 de lei

Biletul zilei de luni, 15 august 2022, ne poate aduce un câștig 653 lei cu ajutorul două meciuri extrem de atractive din campionatele Angliei și României.   
14.08.2022 | 23:00
Biletul zilei la pariuri luni 15 august 2022 Mizam pe doua partide din Romania si Anglia pentru un castig de peste 650 de lei
ADVERTISEMENT

În week-end am avut parte de o serie de meciuri care mai de care mai interesante astfel că pentru ziua de luni, 15 august 2022 ne propunem să continuă să stăm cu ochii pe câteva dintre jocurile programate în campionatele Europei. Ne vom opri la întrecerile României și Angliei, pentru că avem motive întemeiate să credem că am analizat așa cum se cuvine cele două propuneri cu care vom încerca să obținem și un profit frumos. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 6,53 la Betano.

Deschidem biletul zilei de luni, 15 august 2022 cu ultimul meci al etapei a cincea din primul eșalon al României. Față în față se vor afla Farul Constanța și FC Hermannstadt, două dintre echipele care au arătat că își propun să joace fotbal și nu să păcălească așteptările suporterilor. Sigur că în cazul ”marinarilor” nici nu ar avea cum să fie altfel avându-l pe bancă pe Gică Hagi. Meciul va fi cu atât mai interesant cu cât știm deja ce s-a întâmplat la gruparea ardeleană în ultima săptămână.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în cel mai puternic și cel mai frumos campionat al lumii, Premier League. În Anglia campionatul a început ceva mai târziu, astfel că noi vă propunem ultimul meci al etapei a doua, dintre FC Liverpool și Crystal Palace. În acest caz putem vorbi de o favorită clară, Liverpool, dar la cum au început ”cormoranii” sezonul ne putem aștepta și la reușite din partea oaspeților.

Cotă de 3,35 pe biletul zilei în disputa Farul – Hermannstadt

Prima propunere de pe biletul zilei de luni, 15 august 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Farul Constanța și FC Hermannstadt. Dacă nu s-ar fi întâmplat lucrurile care au dus la demisia președintelui Dani Coman am fi fost tentați să spunem că Hermannstadt va fi o surpriză plăcută pe Litoral. Chiar și așa suntem convinși că ardelenii nu merg în vacanță le malul mării.

ADVERTISEMENT

Aparent măcar, Farul este favorită fie și doar pentru că evoluează pe teren propriu, acolo unde puține formații reușesc să-și impună jocul, cu atât mai puțin să obțină și rezultate favorabile. Le vom arăta și noi respectul cuveni ”marinarilor”, dar veți vedea că nu va fi un meci de antrenament, în ciuda degringoladei din tabăra oaspeților. Haosul nu este generat de jucători și evoluțiile acestora, ci de neputința autorităților și a oamenilor de afaceri să se pună de acord pentru a susține financiar echipa sibiană.

E cât se poate de clar că vom vedea o echipă gazdă atacând, așa cum o face indiferent de terenul pe care joacă, doar că de această dată credem că va fi ceva mai greu pentru băieții lui Gică Hagi. Sibienii știu că sunt pe marginea prăpastiei și orice rezultat pozitiv poate duce la o minune, înțelegând prin acest lucru fie un transfer, fie apariția de nicăieri a unor oameni cu bani.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm așadar la o confruntare în care dirijori vor fi ”marinarii”, și cu o echipă oaspete care va încerca să-și vândă pielea scump, sperând să dea lovitura pe contraatac. Vom merge în acest caz pe varianta în care ambele oponente marchează, dar nu ne așteptăm la o avalanșă de reușite: ”ambele echipe marchează și sub 3,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 3,35.

Liverpool – Crystal Palace ne aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Mergem în Anglia pentru ultima propunere, la duelul dintre FC Liverpool și Crystal Palace. Am ales acest meci pentru că ne așteptăm să vedem o altă față a echipei lui Jurghen Klopp, ținută în șah în runda inaugurală de nou promovata Fulham. Și de această dată meciul ar trebui să se desfășoare după același scenariu.

ADVERTISEMENT

”Cormoranii” se vor avânta în atac pentru a marca cât mai multe goluri, încercând astfel să facă uitat semieșecul inaugural, dar și pentru că jucătorii au nevoie de o injecție de moral după debutul în care au părut că sunt încă în vacanță. Gazdele nu ar trebui să aibă probleme cu cei de la Palace, însă londonezii au arătat în ultimele sezoane că pot fi o echipă pusă pe surprize.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Crystal a pierdut pe teren propriu meciul cu Arsenal din prima etapă și ne așteptăm să caute să se reabiliteze tocmai în fața vicecampionilor din Premier League. Acesta este și motivul pentru care nu vom miza pe multe goluri. Vom merge, totuși, cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”gazdele câștigă și se marchează sub 3,5 goluri”, care are o cotă de 1,95 la Betano.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 653 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni, 15 august 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 3,35 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează și sub 3,5 goluri” în duelul dintre Farul – Hermannstadt și o cotă de 1,95 pentru ”gazdele câștigă, se marchează sub 3,5 goluri”, în disputa dintre Liverpool și Crystal Palace, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 653 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT