News

Biletul zilei la pariuri, luni 15 iunie 2020. Astra ne poate aduce un câștig de aproape 250 de lei

15.06.2020 | 09:18
Biletul zilei la pariuri luni 15 iunie 2020 Astra ne poate aduce un castig de aproape 250 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni 15 iunie 2020. Ne pregătim pentru o nouă zi în care să facem profit la pariuri, iar pentru biletul de astăzi am ales două meciuri din Liga 1 și 2. Bundesliga și am obținut de la Betano o cotă totală de 2,48.

Primul meci ales pentru biletul zilei este cel dintre Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș, două dintre formațiile fără obiectiv pe acest final de campionat. Partida va începe la ora 20:00 și contează pentru etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1.

ADVERTISEMENT

Completăm biletul zilei la pariuri cu o partidă din 2.Bundesliga, și anume restanța dintre liderul Arminia Bielefeld și „lanterna roșie” Dynamo Dresda (ora 21:30), care poate pune capăt definitiv atât luptei la promovare, cât și celei la retrogradare.

Astra contribuie cu o cotă de 1,38 la biletul zilei

După disputarea a două etape din play-off, Astra ocupă locul 4 cu 24 de puncte, cu unul mai mult decât Gaz Metan, ocupanta poziției a 6-a. Giurgiuvenii au primit o lovitură grea din partea FRF, care nu le-a acordat licența pentru cupele europene, astfel că nu mai au niciun obiectiv de îndeplinit pentru acest final de campionat. Vor lupta însă pentru orice punct pus în joc, fiindcă o poziție cât mai sus în clasament la finalul campionatului le va asigura mai mulți bani din drepturile de televizare.

ADVERTISEMENT

Nici Gaz Metan nu are drept de participare în cupele, dar situația la medieșeni este mult mai complicată. S-au despărțit de Edi Iodănescu, antrenorul care i-a dus în premieră în play-off, problemele financiare sunt nerezolvate, jucătorii nemulțumiți, ceea ce ne duce cu gândul la faptul că va fi foarte greu să mai obțină ceva puncte până la finalul campionatului. Dovadă stă și amicalul cu CFR Cluj, pe care Gaz Metan l-a pierdut fără drept de apel, cu 1-6.

Astra pleacă favorită în această seară, are un lot mai valoros și beneficiază în plus și de avantajul terenului propriu, acolo unde s-a impus în ultimele 3 meciuri directe împotriva Gazului. În mod normal, ținând cont de toate aceste aspecte, ar trebui să mizăm pe o victorie a gazdelor, dar ne vom lua totuși unele măsuri de precauție. Vom alege varianta dublei „1X”, pentru care Betano oferă o cotă de 1,38.

ADVERTISEMENT

Facem profit cu goluri multe la Bielefeld – Dresda

Arminia Bielefeld este liderul autoritar al ligii secunde germane, având un avans de 6 puncte față de Stuttgart, ocupanta locului 3, de baraj. În plus, Arminia are și un joc mai puțin disputat, restanța din această seară cu Dynamo Dresda, iar dacă o va câștiga se poate considera deja promovată în prima ligă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Adversara Arminiei în această seară este la polul opus în 2.Bundesliga, ocupă ultima poziție, la distanță de 5 puncte de baraj și în cazul unui eșec este ca și retrogradată. Dynamo e într-o formă slabă, are 3 înfrângeri, un egal și o victorie în ultimele 5 partide din campionat și nu poate emite mari pretenții la Bielefeld. Mai ales că a pierdut ultimele 3 meciuri directe împotriva Arminiei, deci nici statistica nu o ajută prea mult.

ADVERTISEMENT

Totuși, pentru că e vorba de un meci în care oaspeții își joacă ultima șansă, ar fi destul de riscant să mergem pe o victorie sigură a gazdelor. De aceea, vom opta pentru varianta golurilor și ne uităm din nou pe statistică: în 3 dintre ultimele 4 confruntări directe s-a marcat de cel puțin 3 ori. Așa că recomandăm pentru acest meci pronosticul „peste 2,5 goluri, pentru care Betano oferă o cotă de 1,80.

Biletul zilei la pariuri, luni 15 iunie 2020

În concluzie, avem o cotă de 1,38 pentru „1X” la Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș și una de 1,80 pentru „peste 2,5 goluri” la Arminia Bielefeld – Dynamo Dresda, care combinate pe un bilet ne dau o cotă totală de 2,48. Numai bună pentru un câștig de aproape 250 de lei, dacă alegem să mizăm 100 de lei. Biletele de sâmbătă şi de duminică s-au dovedit câştigătoare, iar cei care au mers pe mâna noastră au avut un profit curat de 330 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT