Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 martie 2021. Triplăm banii cu două meciuri latine

14.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 15 martie 2021 Triplam banii cu doua meciuri latine
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 martie 2021. Prima zi a săptămânii aduce ultimele jocuri ale etapei. Mizăm pe două partide, câte una din România şi din Spania, pentru o cotă totală de 3,27 oferită de Get’s Bet.

Primul meci de pe biletul zilei este Dinamo – FC Argeş, de la 20:30, în etapa 27 din Liga 1. „Câinii“ sperau la play-off, dar trebuie să lupte pentru evitarea retrogradării, în timp ce oaspeţii rămân una dintre cele mai îăn formă echipe, în ciuda umilinţei 0-5 la Cluj.

ADVERTISEMENT

Barcelona – Huesca este a doua partidă de pe biletul zilei. Catalanii pot profita de semieşecul liderului Atletico pentru a se apropia la 4 puncte de primul loc. 3 puncte cu Huesca ar însemna automat şi depăşirea lui Real Madrid în clasament.

Cotă 1,71 pentru o şansă dublă pe biletul zilei

Dinamo e un club cu grave probleme administrative, unde doar suporterii mai susţin echipa, pentru că investitorii spanioli nu au băgat deloc bani. Incertitudinea financiară a creat probleme şi la nivel sportiv, iar Dinamo nu a mai câştigat în campionat din ianuarie. Are două succese în Cupă în acest interval, dar problema este locul din Liga 1. „Câinii“ sunt pe locul 3 de la coadă, cu Hermannstadt şi Poli Iaşi singurele echipe mai slab clasate, iar antrenorul Jerry Gane este în pericol de demitere.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

FC Argeş, în schimb, e o formaţie renăscută în 2021. După cooptarea lui Jean Vlădoiu în conducere, echipa a început să joace şi fotbal. În cele 11 partide de anul acesta, FC Argeş a înregistrat 6 victorii, 4 remize şi un singur eşec, 0-5 la Cluj, în faţa CFR-ului, în urmă cu două etape. Dar Dinamo nu este CFR, iar piteştenii au şanse mari de părăsi Bucureştiul cu minimum un punct.

În tur, Dinamo a reuşit să se impună cu 1-0, dar, după cum spuneam, FC Argeş de atunci şi cel de acum nu seamănă, la fel cum nici Dinamo nu mai e aceeaşi. La începutul lui decembrie, când a avut loc partida, „câinii“ legau patru victorii, pe când acum nici măcar una nu mai reuşesc. „X2“ are cota 1,71 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Barcelona contribuie cu o cotă de 1,90 la biletul zilei

Barcelona, încet, dar sigur, a revenit în cursa pentru titlu. Dacă în prima parte a campionatului Atletico părea invincibilă, iar catalanii erau în afara locurilor de cupe europene, după 27 de runde, diferenţa dintre cele două ar putea fi de doar 4 puncte. Barcelona e, momentan pe 3, în spatele celor doi granzi din Madrid, care au jucat deja. Atletico a făcut 0-0 cu Getafe, iar Real a câştigat cu mari emoţii, 2-1 cu Elche acasă. Dacă se impune, Barcelona, care are patru victorii la zero consecutive (trei în La Liga şi una în Cupă), trece peste Real şi se apropie la 4 lungimi de Atletico.

Huesca e ultima în La Liga. Are doar 20 de puncte din 26 de meciuri. Doar 3 victorii, 10 egaluri şi 12 înfrângeri, 25-40 golaveraj. Două dintre cele 3 succese au venit în 2021, 3-2 cu Granada şi 3-1 la Valladolid. Dar în deplasările recente dificile nu a reuşit să înscrie: 0-1 la Sevilla, 0-1 la Getafe şi 0-2 la Bilbao.

ADVERTISEMENT

La precedentele două vizite pe Camp Nou, Huesca a fost umilită total. 8-1 în 2014 (Cupă) şi 8-2 în 2018 (La Liga). Dar cele mai recente două directe au fost mult mai echilibrate. Ambele s-au disputat pe terenul oaspeţilor de azi, iar Barcelona s-a chinuit: 0-0 în 2019 şi 1-0 pentru catalani, pe 3 ianuarie 2021. „Barcelona câştigă la zero“ are cota 1,90 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei

Aşadar, o victorie a Barcelonei fără gol primit în meciul cu ultima clasată Huesca şi cel puţin un punct pentru FC Argeş pe terenul lui Dinamo sunt suficiente pentru un câştig de 327 de lei la Get’t Bet, la o miză de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT