Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 15 noiembrie 2021. Câștig de 400 de lei la Get’s Bet cu meciuri din preliminariile CM 2022

Biletul zilei de luni, 15 noiembrie 2021, poate aduce un câștig de 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din ultima etapă a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, zona europeană.
14.11.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 15 noiembrie 2021 Castig de 400 de lei la Gets Bet cu meciuri din preliminariile CM 2022
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri interesante, una decisivă pentru calificarea la turneul final și alta fără vreo miză. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,00 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu Irlanda de Nord – Italia, din Grupa C, care va începe la ora 21:45. Campioana europeană tremură pentru calificarea directă la competiția din Qatar și are nevoie de o victorie categorică la Belfast.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Scoția – Danemarca, din Grupa F, care are startul tot la ora 21:45. Este un joc lipsit de miză, deoarece danezii și-au asigurat biletele pentru Mondial, iar scoțienii nu mai pot rata locul 2 care asigură prezența la baraj.

Cotă de 1,74 de la Irlanda de Nord – Italia pentru biletul zilei

În grupa C şi al doilea meci dintre Italia şi Elveţia s-a terminat nedecis, după penalty-ul ratat de Jorginho în minutul 90, şi ambele echipe sunt la egalitate de puncte, italienii având două goluri mai mult marcate decât cei din Ţara Cantoanelor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Această ultimă etapă presupune obligatoriu victorii pentru ambele şi va fi cursa golaverajului, Elveţia acasă cu Bulgaria, italienii la Belfast, cu Irlanda de Nord. Este clar că ”squadra azzurra” are nevoie să câștige ultimul joc, dar s-ar putea să fie nevoie să o facă la scor.

În aceste condiții este de așteptat ca trupa lui Roberto Manicini să se arunce peste adversar, chiar dacă va fi lipsită de mulți jucători. Pentru acest meci am ales varianta ”peste 8 cornere”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Victoria Danemarcei aduce o cotă de 2,30

După semifinala de vis de la Euro 2020, Danemarca a avut o campanie de vis pentru calificarea la CM 2022 și a obținut biletele încă din octombrie, fiind a doua selecționată care a reușit acest lucru, după Germania.

Scoțienii au câștigat runda precedentă în Moldova și își vor juca șansa la baraj, astfel că întâlnirea de pe Hampden Park din Glasgow este una fără o miză prea mare. Este vorba doar de orgoliu din partea ambelor părți.

ADVERTISEMENT

Danezii au 9 victorii din 9 și vor să încheie en fanfare grupa, chiar dacă statistica le-a fost stricată în urmă cu trei zile de Insulele Feroe, care le-a dat primul gol din aceste preliminarii. La acest joc am decis să mizăm pe pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 400 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”peste 8 cornere” în meciul Irlanda de Nord – Italia și o cotă de 2,30 pentru ”2 solist” la Scoția – Danemarca, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,00. Numai bună pentru un câștig de 400 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT