Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 16 mai 2022. Câștig de aproape 350 de lei cu meciuri din Italia și Anglia

Biletul zilei de luni, 16 mai 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pasionante din Serie A și Premier League.
15.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 16 mai 2022 Castig de aproape 350 de lei cu meciuri din Italia si Anglia
Biletul zilei de luni, 16 mai 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pasionante din Serie A și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Italia și Anglia, în care se joacă pentru locurile de cupe europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,45 la Fortuna şi aşteptăm un profit major.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Juventus Torino – Lazio Roma, din etapa a 37-a din Serie A, care va începe la ora 21:45. Gazdele au intrat deja în vacanță, în timp ce oaspeții luptă pentru un loc în Europa.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Newcastle United – Arsenal Londra, din runda a 37-a din Premier League, care are startul la ora 22:00. ”Tunarii” duc o luptă crâncenă cu Tottenham pentru mult visatul loc 4.

Cotă de 1,56 de la Juventus – Lazio pentru biletul zilei

Trupa lui Max Allegri nu mai are niciun obiectiv în acest final de sezon. Și-au asigurat locul în Champions League și doar ar mai putea urca pe locul 3, în locul lui Napoli, dar asta doar dacă ”sudiștii” vor avea două rezultate dezastruoase în ultimele două runde.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Așa că mai degrabă ”Bătrâna Doamnă”, care a pierdut și Cupa Italiei, este cu gândul la vacanță. De partea cealaltă, lazialii sunt încă într-o bătălie acerbă pentru pozițiile de cupe europene cu Roma, Fiorentina și Atalanta. Și doar două locuri sunt disponibile.

Este clar că Lazio va trebui să forțeze încă din primul minut, dar Juventus este o echipă care te poate pedepsi oricând. Și mai ales acum când nu are nicio presiune. La acest meci vom miza pe varianta ”12 în prima repriză”, care are la Fortuna o cotă de 1,56.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Newcastle – Arsenal aduc o cotă de 2,21

Meciul are o miză doar pentru ”tunari”, care au nevoie de o victorie în nordul Angliei pentru a reveni pe locul 4, cel care oferă ultimul bilet de Champions League în sezonul viitor, pentru că Tottenham are în acest moment 2 puncte avans.

Arsenal a pierdut runda precedentă derby-ul cu Spurs și nu mai are voie să facă pași greșiți. Mikel Arteta trebuie să construiască o echipă echilibrată, care să știe să-și domine adversarul și care să fie totuși foarte atentă și pe faza defensivă.

ADVERTISEMENT

Newcastle s-a salvat de la retrogradare după campania de transferuri din iarnă și se gândește deja la ce urmează. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri: 1-2”, pentru că și cota de 2,21 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 345 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,56 pentru pronosticul ”12 în prima repriză” în meciul Juventus Torino – Lazio Roma și o cotă de 2,21 pentru ”total goluri: 1-2” la Newcastle United – Arsenal Londra, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,45. Numai bună pentru un câștig de 345 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.