ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 16 noiembrie 2020. Două pronosticuri pentru 200 de lei profit

Autor: Andrei David | 16.11.2020 | 11:30
Biletul zilei la pariuri, luni 16 noiembrie 2020. Două pronosticuri pentru 200 de lei profit
Petrolul are misiune uşoară cu Aerostar. FOTO: sportpictures.eu

Biletul zilei la pariuri, luni 16 noiembrie 2020. Două pronosticuri bine alese ne pot aduce nu mai puţin de 200 de lei profit în această seară. Get’s Bet ne oferă o cotă de 3,01 pentru două partide din două colţuri de lume.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe biletul zilei este Petrolul – Aerostar, în etapa a 12-a din Liga 2. Meciul începe la 19:30 şi gazdele au prima şansă la victorie în faţa unei formaţii aflate în subsolul clasamentului.

A doua partidă de pe biletul zilei vine tocmai din Brazilia, unde Coritiba primeşte vizita celor de la Bahia, de la ora 23:00. E un joc din runda cu numărul 21 între două echipe despărţite de 5 puncte şi 8 locuri în clasament.

O victorie sigură a Petrolului aduce o cotă de 1,83 pe biletul zilei

Petrolul este una dintre formaţiile cu pretenţii la play-off şi promovare. Momentan e pe 6, dar o victorie o poate urca pe podium, la doar 3 puncte de liderul FC U Craiova. Surprinzător, rezultatele bune au venit din deplasare, trei victorii şi o remiză, pentru că pe teren propriu a pierdut de 3 ori, obţinând alte 7 puncte din 3 meciuri. Pe Aerostar a bătut-o în ultimele două „directe”, fără să primească gol: 5-0 la Ploieşti şi 2-0 la Bacău.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Aerostart Bacău este una dintre cele mai slabe echipe din Liga 2. În 10 meciuri, a acumulat doar 4 puncte, doar unul singur în ultimele 5 partide. Punctul respectiv a venit, surprinzător, într-o remiză la Turnu Severin, cu liderul FC U Craiova, fiind singurul obţinut în deplasare. Greu de crezut că se mai poate întâmpla încă o „minune” și la Ploiești. Așa că „1 pauză / 1 final“ are cota 1,83 la Get’s Bet.

Cotă 1,64 pe biletul zilei că favorita nu câştigă

Coritiba e pe locul 17 din 20 în prima ligă braziliană. Cu 20 de puncte în tot atâtea meciuri, gazdele acestei partide se află la egalitate cu penultima clasată. Pe teren propriu a pierdut un singur meci din ultimele 5, 1-2 cu Santos. De altfel, „acasă”, Coritiba a jucat destul de bine, 11 puncte din 9 meciuri, o remiză cu Sao Paulo şi o victorie cu Vasco fiind rezultate notabile.

Bahia se află pe poziţia a noua cu 25 de puncte, dar este genul de formaţie care preferă meciurile de pe teren propriu. În deplasare, evoluează slab, a acumulat doar 6 puncte în 9 meciuri, doar 3 echipe având rezultate mai slabe sau similare „afară”. Mai mult, din 2000 până acum, Bahia nu a câştigat niciodată la Coritiba. „1X“ are cota 1,64 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Triplăm banii cu biletul zilei

În concluzie, dacă Petrolul conduce şi la pauză, şi la final cu penultima clasată din Liga 2, iar Bahia nu reuşeşte să se impună pe terenul Coritibei, putem să câştigăm 300 de lei, graţie unei cote totale de 3,01 la Get’s Bet şi a unei mize de 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!