Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 17 ianuarie 2022. Meciurile din Cupa Africii pe Națiuni și Australian Open ne aduc un câștig de peste 580 de lei

Biletul zilei de luni, 17 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de 583 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de atractive din Cupa Africii pe Națiuni și turneul feminin de la AO.
16.01.2022 | 23:00
Biletul zilei la pariuri luni 17 ianuarie 2022 Meciurile din Cupa Africii pe Natiuni si Australian Open ne aduc un castig de peste 580 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de luni, 17 ianuarie 2022 vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Sunt două înfruntări pe care le așteptăm cu interes, în care echipele, respectiv sportivele implicate au toate motivele să fie implicate 100% în cele două dispute. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,83 la Unibet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de luni, 17 ianuarie 2022, la pariuri, cu un duel din Cupa Africii pe Națiuni, și nu orice duel ci unul de care depinde calificarea în faza următoare a competiției. Față în față se vor afla Burkina Faso și Etiopia. Nu se numără printre favoritele întrecerii de pe ”Continentul negru”, dar o șansă la ieșirea din faza grupelor au ambele. Meciul se joacă de la ora 18:00, iar cota propusă de noi este la fel de interesantă precum se anunță și meciul.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere ne pregătim să urmărim disputa din turul inaugural al primului turneu de Grand Slam al anului, dintre Sloane Stephens și Emma Răducanu. Cele două sportive se întâlnesc în jurul orei 02:00 a României și avem toate motivele să urmărim confruntarea.

Cotă de 2,43 pe biletul zilei la Burkina Faso – Etiopia

Prima propunere de pe biletul zilei de luni, 17 ianuarie 2022, este una mai mult decât interesantă. Față în față se vor afla două dintre echipele care aspiră la un rezultat important în grupa A la Cupa Africii pe Națiuni. Nici Burkina Faso, nici Etiopia nu sunt cotate cu șanse la câștigarea trofeului, dar o accedere în faza următoare a competiției ar reprezenta o performanță.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului decisiv Burkina Faso ocupă poziția a doua, calificantă în următoarea etapă, în vreme ce Etiopia pare cenușăreasa grupei dominată, evident, de gazdele turneului final, Camerun. Știm deja că în Cupa Africii pe Națiuni se marchează puțin și că nu merită să riscăm pe goluri.

Acum situația este și mai clară din acest punct de vedere. Burkina Faso se poate califica și cu o remiză, dacă reprezentativa Capului Verde nu o învinge pe cea a Camerunului. Interesant este că și Etiopia, matematic are șanse de calificare, dar în cazul lor vorbim de o situație dusă înspre absurd.

ADVERTISEMENT

Din acest punct de vedere devine destul de evident că Burkina Faso își va face calculele de calificare și va avea grijă să nu o ”comită”. Cum nu se anticipează vreun iureș ofensiv, vom miza cumva firesc pe ”sub 1,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 2,43.

Duelul Sloane Stephens – Emma Răducanu ne aduce o cotă de 2,40 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în a doua propunere a zilei pe meciul de la Australian Open, din primul tur, dintre Sloane Stephens și Emma Răducanu. Meciul nu va începe înainte de ora 02:00 a României, dar avem argumente pentru a vă convinge să-l urmărim împreună.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În primul rând este o confruntare între experiența americancei și tinerețea britanicei. Din acest punct de vedere putem spune că întâlnirea este deschisă unor combinații generoase care pot să ducă în final la un rezultat pe care oricare dintre părți îl va numi surprinzător.

Sloane pare demotivată de multă vreme, iar rezultatele din sezonul precedent, să recunoaștem, au fost mediocre. Însă, AO poate fi șansa revenirii ei în prim-planul circuitului mondial. Pe de altă parte, în acest meci credem că putem să mizăm pe dorința jucătoarei engleze de a demosntra că succesul de la US Open nu a fost întâmplător. Așadar vom miza pe ”peste 2,5 seturi”, care are o cotă foarte bună de 2,40 la Unibet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 583 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni, 17 ianuarie 2022, la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,43 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri” în meciul dintre Burkina Faso și Etiopia și o cotă de 2,40 pentru ”peste 2,5 seturi”, în meciul de tenis dintre Sloane Stephens și Emma Răducanu care, combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,83, numai bună pentru un câștig de 583 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT