Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 17 mai 2021. Meciurile din Championship și Segunda Division ne aduc 325 de lei!

16.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 17 mai 2021 Meciurile din Championship si Segunda Division ne aduc 325 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de luni, 17 mai, îl dedicăm bătăliilor pentru promovare și ne poate aduce un câștig de 325 de lei mulțumită unei cote totale de 3,25 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri din ligile secunde din Anglia și Spania pentru un câștig numai bun pentru un început de săptămână.  

Prima propunere vine din Championship, liga a doua a Angliei. Întâlnirea la care ne-am oprit este cea dintre Bournemouth și Brentford din semifinalele fazei play-off. Se joacă două manșe deci vom fi atenți la acest aspect care poate fi decisiv.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vine din Spania, Segunda Division, o ligă la fel de spectaculoasă precum eșalonul doi din Anglia. În acest caz vorbim de ultimele bătălii care se dau pentru aprinde un loc care să permită celor două oponente, Girona și Sporting Gijon, să prindă un loc în play-off-ul la capătul căruia o echipă din cele patru implicate va accede în La Liga.

Bournemouth – Brentford ne aduce o cotă de 1,95

Duell la care ne-am oprit, Bournemouth și Brentford, era la un moment dat unul de referință în a doua ligă a Angliei. A urmat o perioadă îndelungată în care acestea nu s-au întâlnit pentru că Bournemouth a jucat în Premier League. În sezonul regulat londonezii de la Brentford s-au impus de fiecare dată, 2-1 la Londra, respectiv 1-0 în retur, dar acum vorbim despre un meci care valorează 100 de milioane de Lire Sterline, atât cât va încasa echipa ce va câștiga play-off-ul.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În mod normal, pentru că este o dublă ca capătul căreia doar una dintre oponente va face un pas în față, ar trebui să mizăm pe o întâlnire deloc spectaculoasă. Nu suntem întru totul de acord cu această idee pentru că gazdele își doresc revenirea în elita fotbalului englez, de partea cealaltă, Brentford, țintește promovarea care ar însemna doar al doilea sezon din istorie în Premier League.

Astfel stând lucrurile, și plecând de la ideea că Bournemouth și Brentford au fost două dintre cele mai ofensive echipe din actualul sezon de Championship, vom miza pe varianta „ambele marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,95 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Girona – Sporting Gijon ne aduce o cotă de 1,66

În opoziție totală cu ceea ce așteptăm de la propunerea anterioară, în Girona – Sporting Gijon nu avem pretenția că vom asista la foarte multe reușite. Aici nu vorbim de o confruntare eliminatorie, ci de un meci în care chiar și un punct poate conta enorm în stabilirea ierarhiei finale a eșalonului secund din Spania.

Fără să fie două dintre cluburile de prim-plan ale fotbalului iberic, Girona și Sporting Gijon sunt două grupări care aspiră, cumva, pe bună dreptate la duelurile cu giganții Real Madrid, Barcelona și Atletico Madrid. Însă, în cazul lor a trebuit să fim atenți și la întâlnirile directe, și la celelalte dueluri care le-au adus în situația de a visa la promovarea în La Liga.

ADVERTISEMENT

Istoria confruntărilor directe nu este foarte bogată, doar 10 partide, cu un ușor avantaj pentru Sporting. Însă, în precedentele partide Girona a arătat că este o echipă care pierde greu puncte acasă, și dacă tot se întâmplă lucru acesta nu se înscriu prea multe goluri. Mizăm așadar pe „1X și sub 2,5 goluri”, care are o cotă de 1,66 la  Get’s Bet.

325 de lei câștigați cu biletul zilei din 17 mai

În concluzie, cele două dueluri din Championship respectiv din Segunda Division ne aduc o cotă totală de 3,25 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm la evoluții dârze, veritabile lupte pentru că și mizele pentru care se joacă sunt mai mult decât importante pentru toate cele patru echipe implicate.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT