Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 18 octombrie 2021. Câștig de peste 450 de lei la Get’s Bet cu meciuri din Premier League și La Liga

Biletul zilei de luni, 18 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
17.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 18 octombrie 2021 Castig de peste 450 de lei la Gets Bet cu meciuri din Premier League si La Liga
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care închid etapele din Premier League și La Liga. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,68 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit semnificativ.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Arsenal Londra – Crystal Palace, din etapa a 8-a din Premier League, care va începe la ora 22:00. Cele două formații nu sunt la cel mai bun sezon al lor și se află în partea a doua a clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Espanyol Barcelona – Cadiz, din runda a 9-a din La Liga, care are startul tot la ora 22:oo. Și aici avem parte de o confruntare între echipe care sunt mai aproape de zona retrogradării decât de plutonul fruntaș.

Cotă de 1,95 de la Arsenal – Crystal Palace pentru biletul zilei

După un start de sezon catastrofal, Arsenal a început să-și revină și sunt neînvinși în ultimele patru partide de campionat și speră să continue pe aceeași linie, mai ales că nici adversarul nu se află într-o poziție tocmai comodă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Vulturii” par a fi intrat în zodia remizelor după ce Patrick Vieira a preluat conducerea echipei de la Roy Hodgson, în primele șapte etape ale sezonului termind de nu mai puțin de patru ori la egalitate.

Vecine în clasamentul din Premier League, Arsenal și Palace sunt două formații cu apărări fragile. Pentru acest meci am ales varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Espanyol – Cadiz aduc o cotă de 2,40

Espanyol a revenit după un sezon petrecut în liga secundă, iar începutul acestei stagiuni este unul cu multe suișuri și coborâșuri. Însă, formația lui Vicente Moreno are un moral excelent după ce runda trecută a detonat bomba și a învins Real Madrid.

De partea cealaltă, Cadiz nu se află în cel mai bun moment, fiind foarte aprope de locurile retrogradabile. Atacantul Florin Andone joacă destul de puțin, iar formația lui Alvaro Cervera Diaz nu a mai cunoscut gustul victoriei de o lună de zile.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu sunt două formații care să marcheze la foc automat, forma bună a atacantului catalanilor Raul de Tomas ne face să mizăm pe pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 468 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Arsenal Londra – Crystal Palace și o cotă de 2,40 pentru ”peste 2,5 goluri” la Espanyol Barcelona – Cadiz, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,68. Numai bună pentru un câștig de 468 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT