Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 19 septembrie 2022. Câștig de peste 300 de lei cu meciuri de handbal și fotbal

Biletul zilei de luni, 19 septembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu un meci de handbal masculin din Liga Zimbrilor și unul de fotbal din SuperLiga.
18.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 19 septembrie 2022 Castig de peste 300 de lei cu meciuri de handbal si fotbal
Biletul zilei de luni, 19 septembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu un meci de handbal masculin din Liga Zimbrilor și unul de fotbal din SuperLiga. Sursă foto: Cristian Stavri/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din sportul românesc, în care evoluează formații care țintesc pozițiile fruntașe în clasament. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,08 la Fortuna şi aşteptăm un profit tare.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Steaua București – Potaissa Turda, din etapa a 4-a din Liga Zimbrilor, care va începe la ora 17:30. ”Militarii” nu au startul de sezon așteptat și sunt abia la mijlocul clasamentului.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Argeș – CFR Cluj, din runda a 11-a din SuperLiga, care are startul la ora 20:30. Campioana traversează momente delicate și meciul de la Pitești ar putea însemna sfârșitul unei ere.

Cotă de 1,54 de la Steaua – Potaissa pentru biletul zilei

Cum oferta zilei este una destul de săracă, am ales să vă propunem o întâlnire din Liga Zimbrilor, în care se confruntă două formații care au gânduri de cupe europene, deoarece este greu de crezut că pot încurca superechipa făcută de Xavi Pascual la Dinamo.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Militarii” au făcut un transfer extrem de tare în această vară, aducându-l pe pivotul iranian Alireza Mousavi de la Dinamo, însă acesta are nevoie de o perioadă de adaptare alături de noii săi colegi.

Este de remarcat că ambele formații au probleme în ofensivă, însă beneficiază de apărări foarte bine puse la punct. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: sub 54,5”, care are la Fortuna o cotă de 1,54.

ADVERTISEMENT

Victoria lui CFR Cluj aduce o cotă de 2,00

Campioana României și-a dozat tot efortul în cupele europene pentru a prinde faza grupelor, însă odată ajunși acolo rezultatele au dezamăgit. Iar în campionat abia sunt pe ultimul loc de play-off, la 9 puncte în spatele primelor clasate.

Toate acestea au declanșat scandalul în Gruia, iar Dan Petrescu, tot mai contestat, a anunțat că după meciul de la Pitești este posibil să se despartă de ardeleni. Însă, un joc bun și o victorie l-ar putea face pe patronul Neluțu Varga să-i dea credit în continuare.

ADVERTISEMENT

Argeșenii nu trec nici ei prin cel mai bun moment, astfel că este de așteptat ca jucătorii de la CFR Cluj să aibă o răbufnire de orgoliu. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 308 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,54 pentru pronosticul ”total goluri: sub 54.4” în meciul Steaua București – Potaissa Turda și o cotă de 2,00 pentru ”2 solist” la FC Argeș – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,08. Numai bună pentru un câștig de 308 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT