Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 2 august 2021. Meciurile din Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de 360 de lei

Biletul zilei de luni, 2 august 2021, poate aduce un câștig de 360 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga 1.
01.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 2 august 2021 Meciurile din Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de 360 de lei
Biletul zilei de luni, 2 august 2021, poate aduce un câștig de 360 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga 1
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din etapa a treia a campionatul intern. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,60 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Mioveni, care va începe la ora 19:15. Covăsnenii vin după dezamăgirea eliminării din Conference League, dar au gânduri mari pentru sezonul intern.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dinamo București – Academica Clinceni, care are startul la ora 22:00. Gazdele au aceleași probleme financiare, în timp ce oaspeții nu mai par să aibă forța de anul trecut.

Victoria lui Sepsi OSK aduce o cotă de 1,80

Leo Grozavu a creat o echipă extrem de competitivă la Sfântu Gheorghe și după ce sezonul trecut a încheiat pe locul 4 și a mers în premieră în cupele europene, Sepsi și-a propus ca în această stagiune să atace podiumul în Liga 1.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

CS Mioveni a avut un start ratat la revenirea pe prima scenă și după două etape a rămas cu zero în dreptul punctelor, dar și al golurilor marcate. Și șansele ca aceste cifre să se mențină sunt foarte mari, deoarece Sepsi pornește favorită clară.

Este clar că echipa patronată de Laszlo Dioszegi nu are alt obiectiv decât victoria pentru a fi în plutonul fruntaș. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,00 de la Dinamo – Academica Clinceni pentru biletul zilei

Situația financiară de la Dinamo este în continuare explozivă, mai mulți jucători depunându-și memorii pentru a deveni liberi de contract. În aceste condiții, munca antrenorului Dario Bonetti este una extrem de dificilă.

Chiar dacă va reveni la antrenamente în curând, Paul Anton nu va fi disponibil pentru întâlnirea cu Academica Clinceni și asta înseamnă o pierdere uriașă pentru ”câini”, care și așa au un lor subțire și numeric, dar și valoric.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii au două înfrângeri în startul sezonului, dar nu trebuie trecut cu vederea amănuntul că au jucat cu Sepsi și CFR Cluj, două echipe de top din fotbalul nostru. La această partidă am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 360 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – CS Mioveni și o cotă de 2,00 pentru ”2 solist” la Dinamo București – Academica Clinceni, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,60. Numai bună pentru un câștig de 360 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT