Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 20 decembrie 2021. Câștig de peste 300 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 1

Biletul zilei de luni, 20 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a ultimelor două meciuri de fotbal din Liga 1 care se vor juca în acest an.
19.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 20 decembrie 2021 Castig de peste 300 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga 1
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri care închid etapa a 21-a a campionatului României și în care accentul se pune mai mult în zona retrogradării. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,22 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit formidabil.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC U Craiova – CS Mioveni, care va începe la ora 17:30. Sunt două echipe aflate în partea a doua a clasamentului și care vor lupta în play-out pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dinamo București – Farul Constanța, care are startul la ora 20:30. Trupa lui Gică Hagi are nevoie de victorie pentru a ierna pe loc de play-off.

Victoria lui FC U Craiova aduce o cotă de 2,30

În Bănie va fi un derby al suferinței între FC U Craiova și CS Mioveni, două formații aflate în partea de jos a clasamentului, dar care au luat o gură importantă de oxigen în runda trecută când au obținut victorii importante.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După demiterea lui Eugen Trică, al treilea antrenor din acest sezon, oltenii au rămas sub comanda interimarului Dan Vasilică și au reușit un succesc categoric în fața Chindiei Târgoviște, una dintre contracandidatele în lupta pentru evitarea retrogradării.

Acum urmează o bătălie la fel de importantă cu trupa lui Alexandru Pelici, iar o victorie ar mai liniști apele la gruparea lui Adrian Mititelu. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,40 de la Dinamo – Farul pentru biletul zilei

La Dinamo este revoltă mare după înfrângerea în ultimele minute de la Mioveni. Suporterii, deranjați de atitudinea anumitor fotbaliști, au oprit autocarul pe austostradă la întoarcerea în Capitală, după ce la finalul întâlnirii l-au dezbrăcat de Deian Sorescu.

Farul vine în ”Groapă” după două înfrângeri fără gol marcat, cu Sepsi și CFR Cluj, dar varianta de a încheia anul pe loc de play-off poate fi un factor motivațional perfect pentru jucătorii lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Constănțenii au dominat extrem de autoritar runda trecută campioana, dar doar lipsa de inspirație și ghinionul au făcut ca CFR să plece cu 3 puncte de la malul Mării Negre. Pentru acest meci vom alege varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,40.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 322 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,30 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul FC U Craiova – CS Mioveni și o cotă de 1,40 pentru ”peste 1,5 goluri” la Dinamo București – Farul Constanța, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,22. Numai bună pentru un câștig de 322 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT