Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 21 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 330 de lei

Biletul zilei de luni, 21 iunie 2021, poate aduce un câștig de peste 330 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal de la Euro 2020.
20.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 21 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de peste 330 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe partidele decisive din ultima etapă a Grupei B. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,39 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Rusia – Danemarca, care va începe la ora 22:00. Nordicii nu au acumulat niciun punct și își joacă ultima șansă pentru accederea în optimi, lucru valabil și pentru ruși, care însă au deja o victorie.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Finlanda – Belgia, care are startul tot la ora 22:00. ”Dracii roșii” și-au asigurat accederea în fazele eliminatorii, dar nu au voie să piardă pentru a putea încheia grupa pe locul 1.

Cotă de 2,40 la biletul zilei de la meciul Rusia – Danemarca

Întâlnirea de la Copenhaga este un pe viață și pe moarte, amebele formații având nevoie de puncte pentru a-și asigura locul în optimi. Rușii au luat o gură mare de oxigen după victoria în fața Finlandei și nu concep să nu treacă mai departe.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, danezii par să fi trecut peste drama trăită de Christian Eriksen și toată această vâlvă creatyă în jurul echipei ar putea da un impuls fantastic. De altfel, acest lucru s-a văzut și în prima repriză cu Belgia, când nordicii au jucat un fotbal extraordinar.

Rămași totuși fără punct în Grupa B, danezii vor da totul în disputa cu Rusia. În aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”2 solist în prima repriză”, pentru că și cota de 2,40 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Partida Finlanda – Belgia contribuie cu o cotă de 1,41 la biletul zilei

Belgia este de departe cea mai bună formație a grupei și a arătat acest lucru în primele două partide. Forța ”dracilor roșii” este o adevărată sperietoare pentru finlandezi care însă trebuie să joace curajos pentru a produce o surpriză și a merge mai departe.

Revenirea lui Kevin De Bruyne este decisivă pentru jocul belgienilor, care încep să arate din ce în ce mai bine în ofensivă, chiar dacă pe parte defensivă au arătat unele carențe în meciul împotriva Danemarcei.

ADVERTISEMENT

Finlanda va fi nevoită să iasă la joc și va lăsa spații pentru letala echipă a lui Roberto Martinez. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 0,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,41.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 339 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”2 solist în prima repriză” în meciul Rusia – Danemarca și o cotă de 1,41 pentru ”peste 0,5 goluri în prima repriză” la Finlanda – Belgia, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,39. Numai bună pentru un câștig de 339 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT