Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 21 septembrie 2020. Golurile ne aduc un câștig de 320 de lei

20.09.2020 | 23:11
Biletul zilei la pariuri luni 21 septembrie 2020 Golurile ne aduc un castig de 320 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni 21 septembrie 2020.Un meci din Italia și unul din Anglia sunt alegerile noastre pentru biletul zilei de luni la pariuri. Am obținut o cotă totală de 3,18 de la Netbet și am putea înregistra la sfârșitul zilei un câștig de aproape 320 de lei dacă vom alege să mizăm 100 de lei.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu partida AC Milan – Bologna (ora 21:45) din prima etapă a campionatului italian. „Diavolul” are ambiții mari în acest sezon și visează la o poziție care să-i dea dreptul să participe în viitoarea ediție a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Wolverhampton – Manchester City (ora 22:00) este cea de-a doua selecție pentru biletul zilei de luni la pariuri și reprezintă debutul echipei antrenată de Pep Guardiola în actuala ediție de Premier League. „Cetățenii” au avut liber în prima etapă, primind un timp suplimentar de odihnă deoarece au ajuns până în sferturile Ligii Campionilor.

Cotă de 1,83 de la AC Milan – Bologna pentru biletul zilei la pariuri

AC Milan, noua echipă a lui Ciprian Tătărușanu, primește în prima etapă din Serie A vizita Bolognei, echipă pe care tocmai a învins-o pe „San Siro” în finalul sezonului trecut cu un 5-1 fără comentarii. Milanezii au arătat o formă bună și în amicalele din presezon și se așteaptă de la ei să conteze mult mai mult în lupta la vârful clasamentului decât au făcut-o în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Bologna a avut o evoluție oscilantă în ultima parte a campionatului trecut, dar și în amicale, ceea ce îngrijorează cel mai mult fiind ușurința cu care primește goluri. Incredibil, dar oaspeții de astăzi au o serie nemaiîntâlnită de peste 20 de partide oficiale consecutive în care au primit cel puțin un gol.

Cât privește statistica meciurilor directe, AC Milan își domină și aici adversara de astăzi. A câștigat ultimele 3 întâlniri și în toate a marcat cel puțin două goluri. Ținând cont de aceste aspecte, pronosticul la care ne-am oprit astăzi la acest meci pentru biletul zilei la pariuri este „1 solist și peste 1,5 goluri”, care are la Netbet o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT

Wolverhampton – Manchester City aduce o cotă de 1,74 la biletul zilei de pariuri

Manchester City intră în focurile noii ediții de Premier League direct în etapa a doua și are parte de un meci greu, în deplasare cu Wolverhampton, una dintre echipele puternice ale campionatului. „Lupii” au început bine sezonul, cu o victorie pe terenul lui Sheffield, dar datele problemei vor sta cu totul altfel la partida de astăzi.

Pe lângă faptul că are nevoie să înceapă cu dreptul, formația lui Guardiola vrea să-și ia și revanșa în fața lui Wolverhampton, pentru că a pierdut ambele partide din campionatul trecut. Cum forța de atac a lui City este recunoscută, vom lăsa deoparte statisca ultimelor partide directe și vom merge pe intuiție la acest joc. Iar recomandarea noastră pentru biletul zilei la pariuri este „2 solist și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,74 la Netbet.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 3,18 pentru un posibil câștig de 320 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 1,83 pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la AC Milan – Bologna și o cotă de 1,74 pentru pronosticul „2 solist și peste 1,5 goluri” la Wolverhampton – Manchester City, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 3,18. Numai bună pentru un câștig de aproape 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Biletul zilei la pariuri, luni 21 septembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT