Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 22 iunie. Favoritele aduc profit

21.06.2020 | 23:53
Biletul zilei la pariuri luni 22 iunie Favoritele aduc profit
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 22 iunie. Două pronosticuri identice, pe favorite, în Anglia şi Ucraina ne aduc, la Unibet, o cotă totală de 2,25. Un profit bun, din doar două partide, la început de săptămână.

Primul meci de pe bilet este cel dintre Dinamo Kiev şi Kolos Kovalivka, cu începere de la 19:30. Gazdele sunt favorite clare şi este de aşteptat să se impună fără mari probleme.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea joc, Manchester City – Burnley, în etapa 30 de Premier League, are fluierul de start la 22:00. Trupa lui Guardiola tocmai a trecut a spulberat-o pe Arsenal, iar Burnley este următoarea pe listă.

Biletul zilei la pariuri, luni, 22 iunie. „Pauză/final“ pe Dinamo Kiev, la cotă 1,55

Dinamo Kiev e pe doi, maximul pe care îl poate obţine în acest sezon, pentru că Şahtior e deja campioana Ucrainei. Problema lui Dinamo se poate numi Zorya, care are acelaşi număr de puncte, dar un meci în plus. Dacă nu vrea surprize neplăcute, vicecampioana trebuie să câştige acest meci.

ADVERTISEMENT

Kolos se află pe poziţia a şasea şi vine după şase înfrângeri consecutive. Contra lui Dinamo a pierdut ambele partide din acest sezon, 0-4 pe teren propriu şi 0-2 la Kiev. Este cea mai slabă formaţie din play-off. Unibet oferă cotă 1,55 pentru „1 pauză / 1 final“.

Manchester City, favorită fără dubiu

Trupa lui Guardiola trebuie să se mulţumească să termine pe poziţia secundă, deoarece pe Liverpool nu o mai poate prinde. Sunt 23 de puncte diferenţă între cele două, dar „cormorani“ au jucat deja în această rundă. Un succes pe teren propriu cu Burnley ar creşte avantajul în faţa locului 3, Leicester, la 9 puncte.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

Burnley, locul al 11-lea, în Premier League, a pierdut precedentele cinci vizite pe terenul lui City, pe ultimele două cu scorul de 5-0. N-a reuşit niciodată să câştige pe acest teren. Totuşi, în Premier League, a reuşit să lege 7 partide fără înfrângere, deşi a înfruntat trupe ca Arsenal, Tottenham sau Manchester United. Mergem pe „1 pauză / 1 final“, la cota 1,45 oferită de Unibet.

Biletul zilei 21 iunie 2020
Biletul zilei 21 iunie 2020

Rezumând, „1 pauză / 1 final“ cotat cu 1,55 la Dinamo Kiev – Kolos Kovalivka şi 1,45 la Manchester City – Burnley înseamnă o cotă totată de 2,25 la Unibet. 125 de lei profit pentru ceo 100 investiţi.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: