Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 22 mai 2023. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de luni, 22 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A.
21.05.2023 | 22:44
Biletul zilei la pariuri luni 22 mai 2023 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de luni, 22 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Italiei, în care se joacă pentru locurile de cupe europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,29 la Favbet şi aşteptăm un profit acceptabil.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Rapid București – Universitatea Craiova, din etapa a 9-a a play-off-ului din SuperLiga, care începe la ora 20:30. Meci de mari orgolii în Giulești.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Empoli – Juventus Torino, din runda a 36-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Cu o victorie, ”Bătrâna Doamnă” își asigură matematic prezența în Champions League.

Cotă de 1,88 de la Rapid – Universitatea Craiova pentru biletul zilei

În Giulești se anunță o partidă extrem de încinsă deoarece calculele înaintea ultimei etape sun extrem de încurcate. Cu o victorie, Rapidul trece peste olteni, în timp ce aceștia au nevoie de cele trei puncte pentru a mai spera la ultimul loc pe podium.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Adi Mutu vine după eșecul la scor pe terenul Farului și remiza albă de acasă cu Sepsi, dar privește încrezătoare spre sezonul viitor, mai ales după anunțul că portarul Horațiu Moldovan și-a prelungit contractul.

Nici formația lui Eugen Neagoe nu stă mai bine, fiind fără victorie în ultimele trei etape și cu moralul la pământ după ce au ieșit din lupta la titlu. La acest meci vom miza pe varianta ”sub 3 goluri”, care are la Favbet o cotă de 1,88.

ADVERTISEMENT

Remiza de la Empoli – Juventus o cotă de 2,28

”Bătrâna Doamnă” a renăscut în campionat după ce și-a primit punctele înapoi și cu o victorie pe terenul formației lui Răzvan Marin își va asigura prezența în sezonul viitor de Champions League.

Însă, la Juventus există o dezamăgire cumplită după ratarea calificării în finala Europa League. Iar de acest lucru vor încerca să se agațe jucătorii lui Empoli pentru a obține punctul care să le asigure matematic salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Date fiind toate aceste aspecte este posibil să asistăm la un joc fără prea multă încrâncenare. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x la pauză”, pentru că și cota de 2,28 oferită de Favbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 429 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 1,88 pentru pronosticul ”sub 3 goluri” în meciul Rapid – Universitatea Craiova și o cotă de 2,28 pentru ”x la pauză” la Empoli – Juventus Torino, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,29. Numai bună pentru un câștig de 429 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT