Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri luni, 22 martie 2021. Câștig de 430 de lei din Liga 2 și Segunda Division

21.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 22 martie 2021 Castig de 430 de lei din Liga 2 si Segunda Division
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri luni, 22 martie 2021. Un meci din Liga 2 și altul din Segunda Division, o cotă totală de 4,30 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de 430 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu partida dintre Viitorul Pandurii Târgu Jiu și FK Csikszereda. Întâlnirea din etapa a 20-a din Liga 2 va începe la ora 19:30 și este una extrem de importantă pentru ambele formații în lupra pentru intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este cea dintre Real Zaragoza și Mirandes, aflate la poli opuși în clasament, care se va disputa de la ora 22:00, în etapa a 30-a din Segunda Division.

Meciul Viitorul Pandurii – Czikszereda aduce o cotă de 1,62

Întâlnirea de la Târgu Jiu are o importanță fantastică pentru stabilirea celor șase formații care vor accede în play-off-ul unde se va da bătălia finală pentru promovarea în Liga 1, mai ales că în acest clasamentul extrem de echilibrat.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După ce a dus-o pe Viitorul Pandurii în semifinalele Cupei României, acolo unde o aștepată un duel local cu Universitatea Craiova, antrenorul Flavius Stoican își dorește să se bată și pentru promovare, iar o victorie îi asigură locul în play-off.

În ciuda rezultatelor bune, Stoican a fost pentru scurt timp demis de la gruparea gorjeană. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”Viitorul Pandurii câștigă oricare repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,62.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Zaragoza – Mirandes vin cu o cotă de 2,65

Întâlnirea care închide etapa a 30-a din liga a doua spaniolă aduce față în față două formații cu obiective total diferite. Zaragoza trage tare pentru a scăpa de grijile retrogradării, iar Mirandes visează la un loc pentru barajul de promovare.

Ambele echipe sunt nevoite să câștige pentru a nu avea probleme cu obiectivele propuse și de aici așteptă să iasă un meci deschis și cu multe goluri. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,65 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 430 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul ”gazdele câștigă orice repriză” în meciul Viitorul Pandurii Târgu Jiu – FK Csikszereda și o cotă de 2,65 pentru ”peste 2,5 goluri” la Real Zaragoza – Mirandes, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,30. Numai bună pentru un câștig de 430 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT