Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 23 august 2021. Acestea sunt pronosticurile care ne triplează investiţia la Get’s Bet

Pentru biletul zilei din 23 august am ales două meciuri de primă ligă, din România şi Anglia.
22.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 23 august 2021 Acestea sunt pronosticurile care ne tripleaza investitia la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei din 23 august ne poate tripla investiţia, dacă pronosticurile noastre se dovedesc inspirate. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,14 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit de peste 200 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este FCSB – Sepsi, de la ora 21:30. Se joacă în etapa cu numărul şase din Liga 1, iar roş-albaştrii au de luat o revanşă pentru sezonul precedent, când nu au reuşit nicio victorie în patru jocuri directe.

ADVERTISEMENT

West Ham – Leicester este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Epilogul rundei a doua din Premier League începe la ora 22:00, iar confruntarea se anunţă una echilibrată, între două formaţii care au început sezonul cu dreptul.

Victoria lui FCSB, cotă 1,83 pe biletul zilei

FCSB şi-a schimbat antrenorul, Edi Iordănescu fiind adus să repare toate greşelile din trecut. Din declaraţiile celor de la club, va avea putere deplină, Gigi Becali urmând să facă un pas în spate. Iordănescu a avut un debut similar la CFR Cluj, în sezonul precedent, când a intrat în pâîne cu un meci înainte de meciul cu rivala. Atunci, a câştigat la Iaşi înainte să o bată pe FCSB. Acum, are un duel cu Sepsi, înainte de confruntarea cu CFR din runda viitoare. Roş-albaştrii îşi doresc repetarea istoriei, pentru pe banca ardelenilor a avut un traseu senuaţional. În momentul de faţă, FCSB e la 10 puncte de liderul CFR Cluj, dar are şi un meci mai puţin.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sepsi e în cădere liberă! După o victorie cu 2-0 acasă în faţa Academicii din Clinceni în primul joc al sezonului, covăsnenii nu au mai cunoscut gustul succesului. Au urmat trei remize, două cu Spartak Trnava în preliminariile Conference League (slovacii au mers mai departe la lovituri de departajare) şi una contra Chindiei. În ultimele trei etape, însă, Sepsi a înregistrat tot atâtea înfrângeri, 1-2 cu Mioveni (a), 0-1 cu Farul (d) şi 0-2 cu FC Argeş (a).

Anul trecut, Sepsi a ieşit învingătoare din duelurile cu FCSB. În sezonul regular, au fost două remize cu acelaşi scor, 1-1, iar în play-off covăsnenii au dat lovitura în deplasare, 2-1, pentru ca, pe teren propriu, să remizeze din nou, dar 2-2. Inclusiv Edi Iordănescu a vorbit despre acest bilanţ negativ al echipei sale, în conferinţa de presă. De data aceasta, cu entuziasmul creat de numirea noului antrenor, dar şi cu un Sepsi cu moralul la pământ, FCSB este favorită la victorie. „1 solist“ are cota 1,83 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă 1,71 pentru „GG“ în Premier League

Leicester şi West Ham au terminat pe locurile 5 şi 6 în ediţia precedentă, la un punct distanţă una de cealaltă. West Ham a fost revelaţia sezonului după ce, în 2019, încheia pe 16. „Ciocănarii“ au început bine şi anul acesta, cu un 4-2 pe terenul lui Newcastle în prima rundă.

Leicester are deja două victorii în startul de sezon. Au câştigat Supercupa Angliei (Community Shield), după 1-0 cu Manchester City. Cu acelaşi scor au învins în prima rundă pe Wolves, prin golul lui Vardy.

ADVERTISEMENT

West Ham a reuşit să se impună în ambele meciuri din sezonul 2020-2021, 3-0 în deplasare şi 3-2 pe teren propriu. Succesul de la Leicester a fost singurul meci din ultimele trei ediţii de campionat în care nu am înscris ambele formaţii. De altfel, istoria meciurilor directe consemnează nu mai puţin de 11 GG-uri în cele 15 partide de la promovarea lui Leicester în 2014. „Ambele marchează“ are cota 1,71 la Get’s Bet.

Biletul zilei ne triplează investiţia

Aşadar, un succes al noii echipe a lui Edi Iordănescu, FCSB, în faţa lui Sepsi, coroborată cu goluri marcate în ambele porţi la West Ham – Leicester, înseamnă o cotă de 3,14 la Get’s Bet sau, altfel spus, triplarea investiţiei. Noi am ales o miză de 100 de lei şi aşteptăm un profit de 214 lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT