Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 24 aprilie 2023. Câștig de aproape 850 de lei cu meciuri din România și Italia

Biletul zilei de luni, 24 aprilie 2023, poate aduce un câștig de aproape 850 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A.
23.04.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 24 aprilie 2023 Castig de aproape 850 de lei cu meciuri din Romania si Italia
Biletul zilei de luni, 24 aprilie 2023, poate aduce un câștig de aproape 850 de lei cu ajutorul a două meciuri din SuperLiga și Serie A. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Italia, în care se dau bătălii aprige pentru cupele europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,46 la Fortuna şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC Voluntari – Petrolul Ploiești, din etapa a 5-a a play-out-ului din SuperLiga, care începe la ora 20:30. Ambele formații țintesc primele două locuri pentru a prinde barajul european.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atalanta Bergamo – AS Roma, din runda a 31-a din Serie A, programată de la ora 21:45. Este un duel extrem de încins între două echipe care să prindă Top 4.

Cotă de 3,60 de la FC Voluntari – Petrolul pentru biletul zilei

Pe stadionul Anghel Iordănescu se întâlnesc două formații care la începutul sezonului au plecat cu gânduri de play-off, dar între timp și-au ajustat obiectivele și vor să termine play-out-ul pe unul din primele două locuri pentru a juca barajul de Europa.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii sunt neînvinși în play-out, este adevărat că au o singură victorie, dar un succes în fața ”lupilor galbeni” i-ar apropia foarte mult de plutonul fruntaș. Echipa lui Liviu Ciobotariu are un și un moral excelent după remiza spectaculoasă cu FC U Craiova.

Ploieștenii au început în forță play-out-ul cu trei victorii, dar apoi a venit eșecul neașteptat cu U Cluj care i-a dat în spate. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1x pauză / x final”, pentru că și cota de 3,60 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria Atalantei aduce o cotă de 2,35

La Bergamo se joacă pe viață și pe moarte pentru cupele europene și, în mod special pentru Champions League. Romanii sunt pe val după calificarea în semifinalele Europa League și vor să-și păstreze locul 4 din clasament.

Trupa lui Jose Mourinho are trei victorii la rând în campionat și merge cu încredere în nordul Italiei, însă Atalanta este o formație imprevizibilă și pe teren propriu a reușit întotdeauna meciuri bune.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pentru gazde este cam ultima șansă pentru a se menține în lupta pentru locurile de Champions League. La acest meci vom miza pe varianta ”1 solist”, care are la Fortuna o cotă de 2,35.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 846 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 3,60 pentru pronosticul ”1x pauză / x final” în meciul FC Voluntari – Petrolul Ploiești și o cotă de 2,35 pentru ”1 solist” la Atalanta Bergamo – AS Roma, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,46. Numai bună pentru un câștig de 846 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT