Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 24 ianuarie 2022. Meciurile din România și Africa ne aduc un câștig de aproape 500 de lei

Biletul zilei de luni, 24 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 500 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 1 și Cupa Africii pe Națiuni.
23.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 24 ianuarie 2022 Meciurile din Romania si Africa ne aduc un castig de aproape 500 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din România și Africa în care așteptă să se marcheze numeroase goluri. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,88 la Unibet şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Farul Constanța – FC U Craiova, din etapa a 22-a din Liga 1, care va începe la ora 20:00. Startul în noul an le regăsește pe cele două formații cu obiective diametral opuse.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Camerun – Comores, din optimile de finală ale Cupei Africii pe Națiuni, care are startul tot la ora 21:00. Camerunezii sunt marii favoriți la cucerirea trofeului, mai ales că turneul se joacă la ei acasă.

Cotă de 2,30 de la Farul – FC U Craiova pentru biletul zilei

Noul an programează ultimele nouă etape ale sezonului regulat din Liga 1, iar obiectivul Farului este acela de a se clasa pe unul din primele 6 locuri care îi va asigura participarea în play-off.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pentru a ataca cu succes acest țel, Gică Hagi încearcă să-și întărească lotul și a pus ochii pe Ronaldo Deaconu, devenit jucător liber de contract după ce a fost neplătit cinci luni de zile la Gaz Metan Mediaș.

De partea cealaltă, oltenii speră ca odată cu revenirea lui Nicolo Napoli pe banca tehnică să nu mai aibă problemele din 2021. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele echipe marchează”, pentru că și cota de 2,30 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Camerun – Comores aduc o cotă de 2,12

Conduși de pe banca tehnică de fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Antonio Conceicao, camerunezii au câștigat lejer grupa din care au făcut parte și așteaptă încrezători duelul din optimi cu micuța formație din Comores.

Și asta mai ales că la ultima testare anti-Covid, adversarii au avut nu mai puțin de 12 cazuri pozitive, printre care și selecționerul Amir Abdou. Însă marea problemă a celor din Comores este că nu au niciun portar disponibil, după ce titularul s-a accidentat, iar rezervele s-au infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Camerunul avea prima șansă la calificare în orice condiții, dar ținând cont de problemele adversarului pare mai ușor ca oricând pentru ”leii neîmblânziți” să ajungă în sferturi. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 3,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 2,12.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 488 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,30 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în meciul Farul Constanța – FC U Craiova și o cotă de 2,12 pentru ”peste 3,5 goluri” la Camerun – Comores, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,88. Numai bună pentru un câștig de 488 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT