Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 25 ianuarie 2021. Câștig de peste 340 de lei din Turcia și Liga 1

24.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 25 ianuarie 2021 Castig de peste 340 de lei din Turcia si Liga 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni 25 ianuarie 2021. Un meci din Turcia și altul din Liga 1, o cotă totală de 3,48 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 340 de lei cu biletul zilei la pariuri.

După ce duminică, 24 ianuarie, v-am oferit un bilet care s-a dovedit a fi câștigător, deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu un meci extrem de atractiv din Turcia: de la ora 18:00 echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor, joacă pe terenul puternicei Fenerbahce, aflată în lupta la titlu cu rivalele Beșiktaș și Galatasaray.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este ultimul joc din etapa a 18-a a Ligii 1. De la ora 20:30, FC Hermannstadt primește vizita campioanei en-titre, CFR Cluj, formație care are nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu liderul FCSB.

Cotă de 2,40 pentru biletul zilei de la Fenerbahce – Kayserispor

După ce a început cu o înfrângere la Gaziantep, Dan Petrescu a obținut prima victorie în Turcia în fața puternicei Istanbul Bașakșehir și așteaptă încrezător duelul cu un alt mare nume din Super Lig: Fenerbahce Istanbul.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa lui Erol Bulut pare renăscută în actuala stagiune și nu a cunoscut gustul înfrângerii în ultimele șase partide de campionat. În plus, Dan Petrescu nu-l va avea la dispoziție pe atacantul Denis Alibec, accidentat în partida cu Bașakșehir.

Fener este cunoscută pentru forța sa ofensivă, însă în fața sa se va afla o apărare de fier, așa cum ne-a obișnuit Dan Petrescu la toate formațiile pe la care a trecut. În aceste condiții, vom miza pe varianta ”sub 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,40.

ADVERTISEMENT

Victoria celor de la CFR Cluj aduce o cotă de 1,45 la biletul zilei

Aflată cu cuțitul la os în subsolul clasamentului, FC Hermannstadt așteaptă cu teamă meciul cu CFR Cluj, o echipă mult mai ofensivă după venirea pe banca tehnică a lui Edi Iordănescu și care nu are voie să facă pași greșiți dacă nu vrea să o piardă din ochi pe FCSB.

Tehnicianul ardelenilor a preluat din discursul predecesorului său Dan Petrescu și s-a declarat  nemulțumit de programul pe care îl are formația sa, înainte de meciul cu Hermanstadt, în comparație cu contracandidatele la titlu.

ADVERTISEMENT

Adevăr sau strategie, Edi a primit și o veste bună în această săptămână, după ce Billel Omrani a semnat prelungirea contractului cu CFR Cluj pentru încă două sezoane. Vom opta, astfel, pentru pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 1,45 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 348 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul Fenerbahce Istanbul – Kayserispor și o cotă de 1,45 pentru ”2 solist” la FC Hermannstadt – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,48. Numai bună pentru un câștig de 348 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT