Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 25 octombrie 2021. Meciurile din Turcia și Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de luni, 25 octombrie 2021, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
24.10.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 25 octombrie 2021 Meciurile din Turcia si Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 300 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Turcia și Liga 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,28 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu derby-ul Beșiktaș – Galatasaray, din etapa a 10-a a campionatului Turciei, care va începe la ora 20:00. Ambele formații au avut un start mai slab de sezon și vor să ajungă cât mai repede în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este CFR Cluj – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din runda a 13-a din Liga 1, care are startul la ora 20:30. Campioana vine după un eșec cu Rapid, dar este favorită în fața unie echipe care nu se regăsește.

Cotă de 2,15 de la Beșiktaș – Galatasaray pentru biletul zilei

Marele derby al campionatului Turciei pune la bătaie multe emoții, dar mai ales șansa de a reveni în lupta la titlu pentru cine reușește să se impună. Iar Galatasaray este pe un trend ascendent după victoriile din ultimele trei etape.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sunt șanse mari ca în partida cdare pune capăt etapei a 10-a să-i vedem în teren pe cei doi români ai lui Fatih Terim, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, acesta din urmă fiind pe val după ce a dat o pasă genială de gol în Europa League.

Ambele formații pun mare accent pe jocul defensiv, plecând de la ideea că o apărare solidă poate duce la victorii mari, așa că vom miza pe pronosticul ”x la pauză”, pentru că și cota de 2,15 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la CFR Cluj – Sepsi OSK aduc o cotă de 1,52

Campioana României trece printr-o perioadă nefastă. După eșecul clar din runda precedentă cu Rapid a venit o nouă înfrângere în Conference League și spiritele s-au încins în Gruia vorbindu-se chiar de o demitere a lui Dan Petrescu.

De partea cealaltă, Sepsi este departe de sezonul fantatisc reușit în stagiunea precedentă și se zbate undeva în subsolul clasamentului, chiar dacă locul lui Leo Grozavu pe banca tehnică a fost luat de italianul Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de seria neagră a covăsnenilor și a faptului că este de așteptat o reacție din partea jucătorilor de la CFR Cluj, vom alege pentru acest meci varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,52.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 328 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”x la pauză” în meciul Beșiktaș – Galatasaray și o cotă de 1,52 pentru ”peste 1,5 goluri” la CFR Cluj – SEpsi OSK Sfântu Gheorghe, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,28. Numai bună pentru un câștig de 328 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT