Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 26 iulie 2021. Meciurile din Liga 1 ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 310 lei

Biletul zilei de luni, 26 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 310 lei cu ajutorul a două meciuri din Liga 1.
25.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 26 iulie 2021 Meciurile din Liga 1 ne aduc la Gets Bet un castig de peste 310 lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe ultimele două întâlniri din etapa secundă a campionatului României. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,13 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Chindia Târgoviște și Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care va începe la ora 18:30. Sunt două echipe cu obiective diametral opuse, dar care pot oferi o partidă plăcută.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC U Craiova – Dinamo București, care are startul la ora 21:30. Oltenii au visuri mărețe după ce au promovat pe prima scenă a fotbalului românesc, în timp ce la ”câinii” nu se mai termină problemele.

Cotă de 1,60 la biletul zilei de la Chindia – Sepsi OSK

Chindia a început cu stângul actualul sezon al Ligii 1 fiind învinsă în deplasare de Rapid și vrea să-și revină cât mai repede, mai ales că visează la play-off, după ce în stagiunea precedentă au ratat aceste obiectiv la mustață.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Covăsnenii vin la această partidă după debutul reușit în cupele europene. Echipa lui Leo Grozavu au obținut o remiză albă în Slovacia și au acum prima șansă la calificarea în turul trei preliminar al Conference League.

Prin prisma acestor lucruri este de așteptat să avem un joc deschis și de bună calitate. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 0,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

ADVERTISEMENT

Victoria lui FC U Craiova aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Epilogul etapei a doua din Liga 1 le va pune față în față pe FC U Craiova și Dinamo București, o nou promovată și o formație care pare că nu mai iese din perioada total nefastă din punct de vedere financiar.

Cu toate acestea ”câinii” au obținut un succes puțin scontat în prima rundă, cu FC Voluntari, în timp echipa lui Adrian Mutu a revenit pe prima scenă cu un eșec în fața campioanei CFR Cluj, dar după o prestație lăudabilă.

ADVERTISEMENT

Este clar că la Dinamo minunile nu pot ține cont, iar oltenii abia așteaptă prima victorie în Liga 1. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,95 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 313 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,60 pentru pronosticul ”peste 0,5 goluri în prima repriză” în meciul Chindia Târgoviște – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și o cotă de 1,95 pentru ”1 solist” la FC U Craiova – Dinamo București, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,13. Numai bună pentru un câștig de 313 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT