Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 26 octombrie 2020. Câștig de 280 de lei din Liga 1 și Premier League

25.10.2020 | 23:35
Biletul zilei la pariuri luni 26 octombrie 2020 Castig de 280 de lei din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni 26 octombrie 2020. Două partide alese din Liga 1 și Premier League, o cotă totală de 2,79 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce la sfârșitul zilei un câștig de aproape 280 de lei cu biletul zilei de luni la pariuri.

La ora 21:00 începe primul meci selectat de noi pentru biletul zilei de luni la pariuri, Este vorba despre întâlnirea dintre FCSB și Hermannstadt, din cadrul etapei a 8-a a Ligii 1, confruntare în care echipa gazdă este mare favorită la victorie.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri se închide cu Burnley – Tottenham (ora 22:00), din etapa a 6-a a Premier League, trupa lui Mourinho având nevoie de o victorie pentru a spăla rușinea din runda trecută, când a fost egalată pe teren propriu de West Ham după ce conducea cu 3-0 în minutul 82!

Golurile FCSB-ului contribuie cu o cotă de 1,74 la biletul zilei

FCSB a trecut cu bine peste perioada infectărilor cu COVID-19 și se prezintă la meciul cu Hermannstadt după două victorii foarte importante, 3-2 cu Dinamo și 2-0 la Academica Clinceni, care o mențin pe primele locuri ale clasamentului. Cum liderul Universitatea Craiova a făcut primul pas greșit în această rundă, formația patronată de Gigi Becali are acum șansa să se apropie la doar 3 puncte, dacă se va impune în această seară.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Hermannstadt nu s-a descurcat rău în deplasare în acest început de sezon, are o victorie (3-1 la Chindia), două egaluri (1-1 la Dinamo și  la Gaz Metan Mediaș) și o înfrângere (0-1 la CFR Cluj), dar este greu de crezut că va putea obține ceva din confruntarea de pe Arena Națională. Diferența de valoare între cele două echipe este, totuși, destul de mare, avantajul fiind, evident, de partea gazdelor. Care au numai victorii pe linie pe teren propriu în acest campionat și, atenție, în fiecare meci au marcat fix 3 goluri!

FCSB-ul domină clar și statistica jocurilor directe: le-a câștigat pe ultimele 5, în care a marcat 16 goluri! Adică o medie mai mare de 3 pe meci! Iar toate indiciile duc și în această seară spre același deznodământ, astfel că vom merge pentru biletul zilei la pariuri pe varianta „gazdele marchează peste 1,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,74.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Tottenham aduce la biletul zilei o cotă 1,60

Forma dezastruoasă în care se află în acest început de sezon în Premier League (3 înfrângeri și un egal) pare a o transforma pe Burnley în victimă sigură în fața lui Tottenham. Mai ales că formația antrenată de Jose Mourinho este o adevărată mașinărie de marcat goluri în ultima perioadă, reușind să înscrie de nu mai puțin de 19 ori în ultimele 4 partide. Adică o medie de aproape 5 goluri pe meci, ceea ce este cu adevărat impresionant.

Victorie – egal – victorie – egal este alternanța rezultatelor obținute de Tottenham în ultimele 4 meciuri, iar acum, dacă ar fi să se respecte simetria, în mod logic ar urma o nouă victorie. Mai ales că toate succesele obținute de Tottenham în primele 5 etape din Premier League au fost obținute pe teren străin.

ADVERTISEMENT

Iar fiindcă toate elementele par a fi de partea lui „Spurs” în acest joc (valoarea loturilor, forma de moment, statistica meciurilor directe), ne vedem și noi obligați să le luăm în considerare și să riscăm un solist. Vom opta, așadar, pentru biletul zilei la pariuri pe pronosticul „2 solist” care are o excelentă cotă de 1,60 la Get’s Bet.

Cotă totală de 2,79 pentru un posibil câștig de aproape 280 lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, luni 26 octombrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul „gazdele marchează peste 1,5 goluri” la FCSB – Hermannstadt și o cotă de 1,60 pentru pronosticul „2 solist” la Burnley – Tottenham, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,79. Numai bună pentru un câștig de aproape 280 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT