Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 27 decembrie 2021. Câștig de peste 400 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Anglia

Biletul zilei de luni, 27 decembrie 2021, poate aduce un câștig în valoare de 430 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din primele două ligi engleze, Premier League și Championship.
26.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 27 decembrie 2021 Castig de peste 400 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Anglia
ADVERTISEMENT

Luni, 27 decembrie, vom paria pe două confruntări din campionatele Angliei. Este vorba despre ultimul meci al rundei de Boxing Day din Premier League și despre un duel din Championship. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,30 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit excelent.

Deschidem biletul la pariuri de luni cu ultimul meci al etapei a 19-a din Premier League, Newcastle United – Manchester United. Această confruntare este una dintre puținele care nu au fost amânate de Boxing Day din cauza focarelor de COVID-19 apărute la cluburile din Anglia. Partida va lua startul la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci propus pentru biletul zilei la pariuri este cel dintre Derby County și West Brom. Oaspeții pornesc clar cu prima șansă având în vedere diferența uriașă din clasament dintre cele două combatante. Partida de pe Pride Park va începe la ora 17:00.

Golurile în meciul Newcastle – Manchester United aduc o cotă de 2,55

Pe hârtie, Newcastle nu ar trebui să îi pună probleme mari lui Manchester United, care e în căutarea top 4. „Coțofenele” au petrecut Crăciunul pe poziția a 19-a, penultima din Premier League, cu zece puncte, la fel ca Norwich, ultima clasată, și la trei în spatele lui Watford, prima formație aflată deasupra liniei roșii.

ADVERTISEMENT

Newcastle are o serie de coșmar. În ultimele trei etape nu a bătut pe nimeni și a fost învinsă la scor de Leicester și Manchester City, 0-4, în timp ce Liverpool a câștigat în fața ei cu 4-1. „Coțofenele” au un singur succes în acest campionat, cu Burnley, pe 4 decembrie, scor 1-0.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Manchester United este pe locul 6 în Premier League, la un punct în spatele lui West Ham, dar și cu un meci mai puțin disputat. „Diavolii” roșii nu au mai jucat din 11 decembrie, de la succesul cu Norwich, scor 1-0. Man United a avut amânate două etape din cauza coronavirusului, cu Brighton și Brentford. La acest duel vom miza pe varianta „peste 3,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,55.

ADVERTISEMENT

Victoria lui West Brom aduce o cotă de 1,68

Cândva o pretendentă serioasă la promovarea în Premier League, Derby County are un sezon catastrofal în Championship și șanse mari să retrogradeze în League One. După 22 de meciuri jucate, gazdele de pe Pride Park sunt pe locul 24, ultimul al clasamentului, cu patru puncte, la 17 de salvare! Derby vine totuși după un succes, scor 1-0, cu Blackpool.

Gazdele au cel mai slab atac din Championship, doar 18 goluri marcate. Apărarea nu este atât de proastă având în vedere situația din clasament, 21 de goluri încasate.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, West Brom trage la promovare. Fosta echipă a lui Tamaș e pe locul 4, cu 41 de puncte, patru mai puține decât liderul Fulham. Forma de moment e una bună, cinci meciuri fără eșec, dintre care două victorii. WBA are cea mai bună apărare din campionat, doar 17 goluri încasate. Pentru acest meci vom da pronosticul „2 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,68.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 430 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,55 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Newcastle și Manchester United și o cotă de 1,68 pentru „2 solist la Derby County – West Brom, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,30. Numai bună pentru un câștig de 340 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT