Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 27 iunie 2022. Câștig de peste 700 de lei cu meciuri din Copa Libertadores

Biletul zilei de luni, 27 iunie 2022, poate aduce un câștig de peste 700 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din competiția supremă a Americii de Sud, Copa Libertadores.
26.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 27 iunie 2022 Castig de peste 700 de lei cu meciuri din Copa Libertadores
Biletul zilei la pariuri, luni, 27 iunie 2022. Câștig de peste 700 de lei cu meciuri din Copa Libertadores. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi vom paria pe două meciuri de fotbal, care se anunță a fi extrem de spectaculoase, având în vedere că au loc în competiția numărul 1 din America de Sud. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 7,22 la Betano și așteptăm un câștig colosal.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu manșa tur a duelului Corinthians – Boca Juniors, din optimile de finală ale Copa Libertadores, care va începe după miezul nopții, la ora 03:30.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Velez Sarsfield – River Plate, din aceeași fază a competiției supreme din America de Sud. Este unul dintre cele mai așteptate dueluri, având în vedere că este un derby al fotbalului argentinian.

Cota 2,95 de la duelul dintre Corinthians și Boca Juniors, din Copa Libertadores

Corinthians – Boca Juniors este unul dintre cele mai anticipate dueluri din faza optimilor Copa Libertadores. Brazilienii pornesc ca favoriți deoarece joacă turul pe teren propriu, dar meciul se anunță deschis oricărui rezultat. Cea de-a doua manșă e programată peste o săptămână, în Argentina. Când vine vorba de Copa Libertadores, Corinthians are în palmares un trofeu, cucerit în 2012, în timp ce argentinienii se laudă cu șase trofee.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Interesant este faptul că cele două au fost adversare și în faza grupelor. Acolo, Boca a terminat pe primul loc, cu zece puncte, unul mai mult decât formația braziliană. Totuși, oaspeții din această dublă n-au reușit să se impună niciodată. A fost 2-0 pentru Corinthians, în Brazilia, și 1-1, în Argentina. Ne așteptăm și de această dată la o partidă spectaculoasă între cele două, așa că vom merge pe varianta „peste 2,5 goluri și ambele marchează”, care la Betano are o cotă de 2,95.

Cotă de 2,45 de la Velez Sarsfield – River Plate pentru biletul zilei

Velez Sarsfield – River Plate este un derby care de cele mai multe ori se dispută în prima ligă din Argentina, Primera Division. Sezonul trecut, „milionarii” au câștigat campionatul, în timp ce gazdelei manșei tur din optimile Copa Libertadores au terminat pe poziția a cincea.

ADVERTISEMENT

Va fi pentru a 47-a oară când cele două formații se întâlnesc în meci direct. Până acum, River Plate este în avantaj, cu 18 victorii. 13 meciuri au fost câștigate de Velez, iar alte 15 s-au terminat la egalitate. Ne așteptăm la un meci de care pe care, tocmai de aceea pronosticul pentru acest duel este „peste 2,5 goluri” și ambele marchează, care are la Betano cota 2,45.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 722 de lei

 

 

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,95 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri & ambele marchează” în meciul Corinthians – Boca Juniors și o cotă de 2,45 pentru „peste 2,5 goluri & ambele marchează” la Velez Sarsfield – River Plate, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,22. Numai bună pentru un câștig de 722 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT