Sport

Biletul zilei la pariuri, luni 27 septembrie 2021. Câștig de peste 450 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga 1 și Premier League

Biletul zilei de luni, 27 septembrie 2021, poate aduce un câștig de 451 de lei cu ajutorul a două înfruntări din România, respectiv Anglia.
26.09.2021 | 23:44
Biletul zilei la pariuri luni 27 septembrie 2021 Castig de peste 450 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga 1 si Premier League
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de luni, 27 septembrie 2021 vă propunem două meciuri extrem de atrăgătoare pentru biletul zilei la pariuri. Sunt două înfruntări care oricum ne-ar ține în fața micilor ecrane, chiar dacă din motive diametral opuse. A să facem această seară și mai atractivă am găsit două cote care să ne umple de bani. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,51 la Get’s Bet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de luni, 27 septembrie 2021, la pariuri, cu meciul care închide etapa a 10-a a Ligii 1, dintre Universitatea Craiova și Dinamo. Este unul dintre cele mai generoase dueluri din punct de vedere al pariurilor. Partida se dispută de la ora 21:00, pe stadionul ”Ion Oblemenco” și, să recunoaștem că suntem mai mult decât tentați să mergem pe goluri.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere ne pregătim să urmărim un duel din Premier League, cel care închide etapa a 6-a din cel mai puternic campionat al lumii. Sigur că aflând numele oponentelor, Crystal Palace și Brighton and Hove Albion, am fi tentați să credem că e un meci cel mult din zona mediană a clasamentului. Însă, în acest început de sezon trupa la care este legitimat și Florin Andone, împrumutat între timp în Spania, pare pusă pe fapte mari.

Universitatea Craiova – Dinamo ne aduce o cotă de 2,15 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul de la Craiova dintre echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf și Dinamo, fosta mare campioană a României, azi doar o umbră a trupei care ajungea până în semifinalele Cupei Campionilor Europeni sau a Cupei Cupelor. În mod normal nu ar trebui să avem parte de vreo surpriză astfel că intenția noastră este să pariem pe goluri.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trebuie să recunoaștem că un pariu pe goluri, oricare dintre variante am alege-o este cel mai la îndemână. Dinamo este o echipă vlăguită, secătuită de propriile neputințe, de datoriile care nu se mai sfârșesc, de deciziile oficialilor care în tentativa de a salva clubul fac alegeri nu întotdeauna inspirate, a căror repercursiuni se răsfrâng inevitabil asupra jucătorilor.

Făr un orizont măcar schițat, fără perspective măcar în parte optimiste, Dinamo este adversarul perfect pe care să-l hăituiești, să le dai goluri cât pot duce. În aceste condiții, și pentru că Universitatea Craiova este totuși unul dintre rivalii tradiționali ai ”câinilor” vom miza pe ”1X și peste 2,5 goluri”, care are o cotă foarte bună de 2,15 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,10 pe biletul zilei la Crystal Palace – Brighton

A doua propunere de pe biletul zilei de luni, 27 septembrie 2021, este și mai interesantă, chiar dacă poate nu la fel de atractivă din punct de vedere al reușitelor. Dar, vom încerca să vă convingem să pariați pe acest meci pentru că la capătul lui veți vedea, am putea avea un lider surpriză în campionatul miliardarilor.

Trupa lui Graham Potter, Brighton and Hove, este surpriza acestui început de campionat în Anglia. Nici măcar cei mai pasionați fani ai Premier League nu credem că au observat cum s-a furișat Brighton spre topul clasamentului. Cu patru victorii și un eșec, coroborate cu o victorie pe Selhurst Park, o vor duce pe Brihton chiar pe prima poziție a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie să ne lăsăm duși de valurile imaginației, nu va rămâne pentru foarte multă vreme acolo, dacă va câștiga la Crystal Palace, dar ”obrăznicia” cu care s-a strecurat nevăzută până pe locul 6, merită să-i acordăm trupei din Brighton atenția cuvenită, fie și doar pentru acest meci cu Palace care de altfel, încheie etapa a 6-a din Premier League.

Ambele oponente sunt genul de echipe care nu au presiune prea mare asupra lor. Nu credem că le vom vedea în partea inferioară a clasamentului, la finalul campionatului, iar dacă vor fi acolo, în nici un caz nu se vor număra printre echipele retrogradate. Așadar mergem pe ”ambele echipe marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,10.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 451 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de luni, 27 septembrie 2021, la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,15 pentru pronosticul ”1X și peste 2,5 goluri” în meciul dintre Universitatea Craiova și Dinamo și o cotă de 2,10 pentru ”ambele echipe marchează”, în Crystal Palace – Brighton and Hove Albion care, combinate pe un singur bilet, ne dau o cotă totală de 4,51, numai bună pentru un câștig de 451 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT