ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 28 decembrie 2020. Spectacolul din Premier League ne aduce profit

Autor: Cristi Maciuca | 27.12.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, luni, 28 decembrie 2020. Spectacolul din Premier League ne aduce profit
Pep Guardiola. FOTO: hepta.ro

Biletul Zilei la pariuri, luni, 28 decembrie 2020. Au mai rămas doar câteva zile până când vom intra în 2021, dar Premier League nu pune stop. Granzii din Anglia continuă să joace și în perioada sărbătorilor, iar Manchester City și Chelsea vor întâlni doi adversari redutabili. Get’s Bet oferă o cotă de 3,65 pentru două partide cu goluri, numai bună la o miză de 100 de lei.

ADVERTISEMENT

Manchester City se deplasează pe Goodison Park pentru confruntarea cu Everton, revelația sezonului. Fotbaliștii lui Pep Guardiola vor să câștige și să egaleze „caramelele” în clasament, care au o serie de patru victorii consecutive în Premier League.

Cel de-al doilea meci de pe biletul zilei este Chelsea – Aston Villa. Echipa lui Frank Lampard vrea să își ia revanșa după eșecul suferit în derby-ul cu Arsenal, scor 1-3. Albaștrii au 25 de puncte, la fel ca Villa. Oaspeții de pe Stamford Bridge au însă un golaveraj superior.

ADVERTISEMENT

Sub 2,5 goluri marcate în Everton – Manchester City aduce o cotă de 2,35 pe biletul zilei la pariuri, luni, 28 decembrie 2020

Ne așteptăm la o partidă mai puțin spectaculoasă între Everton și Manchester City, chiar dacă se înfruntă două echipe din partea superioară a clasamentului. Deși sunt pe locul 2 în Premier League, cu 29 de puncte, două mai puține decât Liverpool, „caramelele” nu au fost protagonistele unor meciuri cu goluri multe.

În ultimele cinci etape, perioadă în care echipa lui Carlo Ancelotti a câștigat de patru ori la rând, nu s-au marcat niciodată mai mult de trei goluri. De Boxing Day, Everton s-a impus la Sheffield United, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Manchester City vine după succesul cu Newcastle, scor 2-0. Trupa lui Guardiola este echipa din top 6 care a înscris cele mai puține goluri până acum, 21, dar și echipa care a încasat cele mai puține goluri, 12. City este și echipa cu cele mai puține înfrângeri, după Liverpool, două la număr. Pronosticul „sub 3,5 goluri” are cota 2,35 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe marchează în Chelsea – Aston Villa are o cotă de 1,55 pe biletul zilei la pariuri, luni, 28 decembrie

Chelsea primește rănită vizita lui Aston Villa. Echipa lui Lampard a pierdut derby-ul londonez cu Arsenal, scor 1-3, și a coborât pe locul 7 în Premier League. Albaștrii au 25 de puncte, la fel ca Aston Villa, dar un golaveraj mai slab. Chelsea a înscris 30 de goluri și a primit 17 în primele 15 etape.

De cealaltă parte, oaspeții, care sunt pe poziția a șasea, au înscris de 27 de ori și au primit 13 goluri. Șapte victorii, patru rezultate de egalitate și patru înfrângeri, aceasta este linia de clasament a lui Chelsea înainte de confruntarea cu Aston Villa.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, fotbaliștii lui Dean Smith au un bilanț de opt succese, o remiză și patru eșecuri. În ultimele patru etape, nimeni nu a mai reușit să câștige contra lui Aston Villa, care vine și după două succesuri la rând, ambele obținute la scor de neprezentare în fața lui West Brom și Crystal Palace. Pronosticul „ambele echipe marchează” are cota 1,55 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, duminică 28 decembrie 2020, are un câştig potenţial de 365 de lei

În concluzie, Everton – Manchester City și Chelsea – Aston Villa sunt partidele care ne pot îmbogăţi cu peste 360 de lei. Am ales să mizăm 100 de lei pe golurile marcate, iar Get’s Bet ne-a pus la dispoziţie o cotă de 3,65 pentru un profit excelent de peste 360 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!