Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 28 septembrie 2020. Golurile ne aduc un câștig de aproape 320 de lei

27.09.2020 | 23:34
Biletul zilei la pariuri luni 28 septembrie 2020 Golurile ne aduc un castig de aproape 320 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni 28 septembrie 2020. Un meci din Liga 1 și altul din Premier League sunt alegerile noastre pentru biletul zilei de luni la pariuri. Am obținut o cotă totală de 3,17 de la Get’s Bet și dacă alegem să mizăm 100 de lei pe acest bilet am putea înregistra la sfârșitul zilei un câștig de aproape 320 de lei. Trebuie doar să aveți încredere în noi, pentru că și duminică, pentru a cincea zi la rând, biletul de pariuri propus de noi a fost verde, iar profitul unul substanțial.

Primul meci selectat pentru biletul zilei de luni la pariuri este cel dintre Dinamo și UTA (ora 21:00), din etapa a cincea a Ligii 1. După un început slab de sezon, „câinii roșii” par să-și fi revenit sub comanda lui Cosmin Contra și sunt în căutarea unei noi victorii care să îi apropie de locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

Închidem biletul zilei de luni la pariuri cu derby-ul Liverpool – Arsenal (ora 22:00), din etapa a treia a Premier League, confruntarea aducând față în față pe „Anfield” două dintre formațiile cu punctaj maxim până în acest moment.

Golurile lui Dinamo oferă o cotă de 1,62 pentru biletul zilei la pariuri

După un început ezitant de campionat, în care părea că va continua cu evoluțiile catastrofale din sezonul trecut, Dinamo s-a schimbat mult în bine după venirea lui Cosmin Contra și a transferurilor efectuate de noii patroni spanioli. Cel mai elocvent exemplu este victoria din ultima etapă, 3-1 la Mediaș, iar odată cu trecerea timpului și a omogenizării lotului, formația „alb-roșie” ar putea deveni una dintre forțele campionatului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

UTA nu a cunoscut până acum gustul victoriei, chiar dacă a întâlnit numai echipe din partea a doua a clasamentului. Cele 3 egaluri înregistrate în primele 3 etape au fost completate în ultima rundă cu o înfrângere pe teren propriu cu Poli Iași, scor 2-3, iar perspectivele nu sunt deloc bune. Diferențele de la eșalonul secund la prima ligă sunt încă evidente și e greu de crezut că arădenii ar putea da lovitura în „Ștefan cel Mare”.

După cum s-au prezentat cele două echipe în ultima perioadă, e clar că Dinamo pornește favorită în acest meci. Dar pentru că „1 solist” are o cotă destul de mică, nu ne vom arunca pe aceasta, ci vom studia varianta golurilor. Ne vom baza, în primul rând, pe apetitul ofensiv arătat de Dinamo la Mediaș, dar și pe slăbiciunile defensive ale UTA-ei, așa că vom risca puțin pe pronosticul „gazdele marchează cel puțin 2 goluri”, care are o excelentă cotă de 1,62 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,95 pentru biletul zilei la pariuri de la Liverpool – Arsenal

Cum era de așteptat, Liverpool prestează și în acest sezon fotbalul spectacol cu care ne-a obișnuit și în ediția trecută a Premier League, pe care a câștigat-o la pas. Și iese din nou în evidență forța ofensivă a „cormoranilor”, care au marcat deja de 6 ori în primele două etape. E drept, au și primit 3 goluri, dar, per total, sunt în grafic, cu punctaj maxim.

Punctaj maxim pe care îl are și Arsenal, dar adversarii întâlniți de „tunari” au fost mult inferiori celor cu care a jucat Liverpool. Fulham și West Ham nu se pot compara cu Chelsea, însă acest lucru nu șterge cu nimic din meritele trupei lui Mikel Arteta, care pare capabilă pentru prima dată după mult timp să se bată cu șanse reale la un loc în Top 4.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba de un derby, nici aici nu ne vom risca pe un solist, chiar dacă Liverpool este clar marea favorită, mai ales că evoluează și pe teren propriu. Analizând statistica meciurilor directe de pe „Anfield”, am observat imediat pronosticul care are peste 90% șanse de reușită. În ultimele 8 întâlniri disputate la Liverpool, s-au marcat cel puțin 4 goluri, iar în 7 dintre cele 8 au înscris ambele formații. Și este evident că pe acest lucru ne vom baza și noi și vă propunem varianta „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, pentru care Get’s Bet oferă o cotă de 1,95.

Cotă totală de 3,17 pentru un posibil câștig de aproape 320 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, luni 28 septembrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,62 pentru pronosticul „gazdele marchează cel puțin 2 goluri” la Dinamo – UTA și o cotă de 1,95 pentru pronosticul „ambele marchează și peste 2,5 goluri” la Liverpool – Arsenal, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 3,17. Numai bună pentru un câștig de aproape 320 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: