Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 august 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din România

Biletul zilei de luni, 29 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 2 Casa Pariurilor și SuperLiga.
28.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 29 august 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Romania
Biletul zilei de luni, 29 august 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Liga 2 Casa Pariurilor și SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din primele două eșaloane ale fotbalului din România, iar totul se învârte în jurul golurilor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,16 la Casa Pariurilor şi aşteptăm un profit apreciabil.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Dumbrăvița – CSA Steaua, din etapa a 4-a din Liga 2 Casa Pariurilor, care va începe la ora 18:00. Cele două formații sunt vecine de clasament, dar în partea de jos.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Universitatea Craiova – FC Botoșani, din runda a 7-a din SuperLiga, care se va disputa de la ora 21:00. Oltenii vin după ratarea calificării în grupele Conference League și se vor axa de acum doar pe campionat.

Golurile de la Dumbrăvița – CSA Steaua aduc o cotă de 1,90

Ambele echipe au aceeași linie de clasament, o victorie, un egal și o înfrângere, dar doar una poate fi mulțumită. Și aceea este Dumbrăvița, care a abia a promovat din Liga 3 și are ca obiectiv doar salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În schimb, la gruparea ”roș-albastră” există o tensiune mocnită din mai multe motive. Suporterii sunt nemulțumiți de faptul că formația nu are drept de promovare, iar Daniel Oprița din cauza înfrângerii usturătoare din runda precedentă, 0-4 cu Csikszereda.

Pentru a mai liniști apele, șefii i-au adus lui Oprița un mijlocaș trecut prin primul eșalon. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: peste 2,5 goluri”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,90.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,19 de la Universitatea Craiova – Botoșani pentru biletul zilei

În Oltenia este jale mare după ce Universitatea Craiova a ratat încă o dată prezența în grupele unei cupe europene, însă este nevoie de o revenire rapidă, deoarece în Bănie sosește FC Botoșani, o formație extrem de arțăgoasă.

Avantajul lui Mirel Rădoi este că va putea beneficia încă de la acest joc de ultimul transfer realizat de ”alb-alabștri”, fundașul Bogdan Mitrea. Însă, Craiova trebuie să-și rezolve problemele ofensive în primul rând.

ADVERTISEMENT

Și este clar că tehnicianul la acest capitol lucrează intens, iar eliminarea din Conference League ar putea fi un declic pentru echipă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri gazde: 2-3”, pentru că și cota de 2,19 oferită de Casa Pariurilor este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 416 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,90 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Dumbrăvița – CSA Steaua și o cotă de 2,19 pentru ”interval goluri gazde: 2-3” la Universitatea Craiova – FC Botoșani, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,16. Numai bună pentru un câștig de 416 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT