Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 iunie 2020. Facem profit cu doi „solişti“

29.06.2020 | 11:05
Biletul zilei la pariuri luni 29 iunie 2020 Facem profit cu doi solisti
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 iunie 2020. După iureşul de meciuri de sâmbătă şi duminică, lucrurile se mai liniştesc puţin astăzi. Chiar şi aşa avem o ofertă bogată. Ne-am oprit la o partidă de Serie B şi una de Primeira, pentru o cotă totală de 2,68, disponibilă la NetBet.

Primul meci ales este cel dintre Spezia şi Pisa, de la 22:00, în etapa 31 din Serie B. Cu 8 runde rămase de disputat din acest sezon, gazdele luptă pentru locul secund, care duce direct în Serie A, în timp ce oaspeţii speră să prindă play-off-ul de promovare.

ADVERTISEMENT

În Portugalia, de la 23:15, FC Porto merge pe terenul celor de la Pacos Ferreira, pentru înfruntarea din etapa 29. Se anunţă un meci dezechilibrat în care oaspeţii trag tare pentru a-şi păstra primul loc, iar gazedele nu au o miză prea importantă, fiind departe de zona roşie a clasamentului.

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 iunie 2020. Spezia, la un punct de Serie A

Spezia ocupă ultima treaptă a podiumului în liga secundă din Italia, în spatele lui Crotone la un singur punct. Cele două, împreună cu Cittadella şi Frosinone, luptă pentru singurul loc de promovare directă rămas disponibil, întrucât liderul Benevento nu mai poate fi ajuns. Spezia câştigat ambele partide disputate de la reluarea competiţiei, reducând la un singur punct distanţa faţă de Crotone, care, înainte de pandemie, era de 5 puncte.

ADVERTISEMENT

Pisa e pe locul 11 şi nu a pierdut în iunie. Cele 4 puncte obţinute de la reluarea campionatului i-au permis să aibă un avantaj de 7 puncte faţă de zona roşie, astfel că a scăpat în mare măsură de emoţiile retrogradării. Mai mult, s-a apropiat la numai 2 puncte de ultimul loc de play-off de promovare. În turul, Pisa s-a impus cu 3-2 în faţa Speziei, motiv suplimentar pentru gazdele de azi să caute răzbunare. NetBet oferă o cotă excelentă pentru victoria Speziei. „1 solist“ are 1,86.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Porto, favorită certă

FC Porto e din nou prima în Portugalia, după o serie ciudată de rezultate, atât pentru ea, cât şi pentru Benfica. Cele două rivale au cedat multe puncte uşoare de la restartul campionatului, dar au, în continuare, un avans considerabil în faţa urmăritoarelor, în frunte cu Spoting. „Dragonii“ au un singur punct în cele două deplasări din iunie, obţinut pe terenul ultimei clasate Aves. Totuşi, în ultimul meci, cel contra Boavistei, FC Porto a arătat din nou solid, lucru reflectat şi pe tabelă. 4-0 a fost scorul final.

ADVERTISEMENT

Pacos Ferreira este formaţia de pe locul 12. A revenit mai bine decât Porto, reuşind 3 victorii şi o înfrângere (0-1 la Sporting). Aceste rezultate bune i-au permis să se depărteze de zona roşie. Portimonense, locul 17, primul retrogradabil, are cu 7 puncte mai puţin decât Pacos. Situaţia din clasament oferă linişte celor de la Ferreira, care vor aborda meciul de diseară fără presiune, dar şi fără miză. Pentru ei, orice punct obţinut cu Porto va fi un bonus. Dacă pierd, nu va fi o tragedie. „2 solist“ are cota 1,43 la NetBet.

Biletul zilei la pariuri, 29 iunie
Biletul zilei la pariuri, 29 iunie

Rezumând, pentru astăzi am ales doi solişti, care ar trebui să iasă fără probleme. Mergem pe „1 solist“ la Spezia – Pisa, pentru o cotă 1,86, şi pe „2 solist“ la Pacos Ferreira – FC Porto, la cotă 1,43. Pentru alegerile noastre, am obţinut la Netbet o cotă totală de 2,68. Asta înseamnă 168 de lei profit curat, pentru 100 investiţi.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

 

ADVERTISEMENT