Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 29 mai 2023. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din Ucraina și România

Biletul zilei de luni, 29 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și SuperLiga.
28.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 29 mai 2023 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Ucraina si Romania
Biletul zilei de luni, 29 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Premier League și SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri campionatele Ucrainei și României, în care joacă formații de tradiție din cele două țări. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,50 la Superbet şi aşteptăm un profit accesibil.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Dinamo Kiev – Veres Rivne, din etapa a 29-a, penultima din Premier League, care începe la ora 15:00. Este un joc cu o mai mare miză pentru oaspeți, aflați în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Dinamo – FC Argeș, din prima manșă a barajului de promovare/menținere în SuperLiga, programată de la ora 20:00. Este un joc cât un sezon pentru ambele combatante.

Cotă de 1,80 de la Dinamo Kiev – Veres Rivne pentru biletul zilei

În Ucraina fotbalul a încercat să țină steagul sus, dar e greu să joci în timpul războiului. Cu gândul la cei dragi, jucătorii au intrat totuși pe teren pentru a-și face meseria, însă nu puține partide au fost întrerupte de raidurile aeriene ale rușilor.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, performanța sportivă a fost mult afectată. Iar Dinamo Kiev a fost una dintre echipele care au resimțit cel mai mult acest lucru. Trupa lui Mircea Lucescu e abia pe locul 4 în clasament, și mai are doar șanse matematice să mai urce pe podium.

Veres Rivne trage din greu să se salveze de la retrogradare, dar au o misiune dificilă în duelul cu Dinamo Kiev și e greu de crezut că ar putea obține ceva. La acest meci vom miza pe varianta ”nu marchează ambele echipe”, care are la Superbet o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Dinamo – FC Argeș aduc o cotă de 2,50

”Câinii” au șansa să revină în SuperLiga după doar un an de exil în eșalonul secund, dar pentru acest lucru trebuie să treacă de ”dubla” cu FC Argeș, o formație care a avut o groază de probleme în acest sezon, dar care are de partea sa experiența.

Dinamo se bazează foarte mult pe entuziasmul tinerilor jucători din lot, pe dorința acestora de a demonstra că merită să joace în SuperLiga, dar și pe aportul fanilor care vor umple Arena Națională la turul cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Bogdan Vintilă a scăpat ca prin urechile acului de retrogradarea directă și acum vrea să-și asigure locul în barajul cu Dinamo. În aceste condiții, am ales pronosticul ”interval goluri: 3-5”, pentru că și cota de 2,50 oferită de Superbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 428 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”nu marchează ambele echipe” în meciul Dinamo Kiev – Veres Rivne și o cotă de 2,50 pentru ”interval goluri: 3-5” la Dinamo – FC Argeș, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,50. Numai bună pentru un câștig de 428 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT