Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 3 iunie 2024. Câștigă 706 de lei cu doar 4 meciuri

Biletul zilei la pariuri, luni, 3 iunie 2024. Câștigă cu meciuri amicale internaționale înainte de Campionatul European.
02.06.2024 | 23:48
Biletul zilei la pariuri luni 3 iunie 2024 Castiga 706 de lei cu doar 4 meciuri
Câștigă 700 de lei cu biletul zilei la pariuri de la Favbet. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK îți prezintă biletul zilei de luni, 3 iunie, la pariuri. Mizăm 100 de lei pe două meciuri la Favbet și așteptăm un profit pe măsură ca de obicei.

Albania – Liechtenstein, primul meci pe biletul zilei. Îți aduce o cotă de 1,96

Deschidem biletul zilei la Favbet cu un prin meci amical care va avea loc înainte de Campionatul European din Germania. Este vorba despre confruntarea dintre Albania și Liechtenstein, viitorul adversar al naționalei României.

ADVERTISEMENT

Albania se pregătește pentru Euro 2024 și primește la Tirana vizita Lichetensteinului, o repetiție numai bună pentru turneul final. Mizăm pe un meci cu multe goluri, mai exact „peste 3,5 goluri”, care la Favbet are o cotă de 1,96.

Al doilea meci de pe biletul zilei este cel dintre Gibraltar și Scoția. Din nou mergem pe goluri marcate și pe pronosticul „peste 3,5 goluri”, care la Favbet are o cotă de 1,52.

ADVERTISEMENT

Germania – Ucraina îți rezervă o cotă de 1,42

În continuare suntem cu ochii pe confruntararea dintre Germania și Ucraina, primul adversar al României de la Campionatul European. Nemții pun mare accent pe aceste meciuri amicale, fiind singure teste înainte de turneul final.

Mizăm așadar fără emoții pe o victorie a Mannschaft-ului, adică „1 solist”. La Favbet victoria Germaniei are o cotă de 1,42. Rămâne de văzut cum se va prezenta viitoare adversară a României, mai ales că este o țară aflată în plin război.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci de pe biletul zilei este cel dintre Anglia și Bosnia și Herțegovina. Și aici pariem pe un meci spectaculos și cu multe goluri. Așadar mizăm „peste 3 goluri”, care la Favbet are o cotă de 1,67.

Biletul zilei la pariuri, luni, 3 iunie 2024, ne poate aduce un posibil câștig de 706 lei la Favbet

Astfel, pentru biletul zilei de duminică la pariuri, avem de la Favbet o cotă de 1,96 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” în meciul Albania – Liechtenstein, o cotă de 1,52 pentru pronosticul „peste 3,5 goluri” la Gibraltar – Scoția, o cotă de 1,42 pentru pronosticul „1 solist” la Germania – Ucraina și o cotă de 1,67 la Anglia – Bosnia și Herțegovina. Aceste patru meciuri,  combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 7,06. Numai bună pentru un câștig de 706 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, luni, 3 iunie 2024
Biletul zilei la pariuri, luni, 3 iunie 2024

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României