Sport

Biletul zilei la pariuri, luni 30 august. Golurile din Liga 1 aduc un câștig de aproape 530 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei de luni la pariuri, cu meciuri din Liga 1, ne poate aduce un câștig de aproape 530 de lei.
30.08.2021 | 01:23
Biletul zilei la pariuri luni 30 august Golurile din Liga 1 aduc un castig de aproape 530 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Ultimele două meciuri ale etapei a 7-a din Liga 1, o cotă totală de 5,29 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce luni un câștig important, de aproape 530 de lei.

Primul meci selectat pe biletul zilei de luni la pariuri este cel dintre Academica Clinceni și CS Mioveni, programat să înceapă la ora 18:00. Este o partidă ce pare dezechilibrată la prima vedere, pentru că gazdele sunt pe ultimul loc în clasament, cu doar un singur punct acumulat, în timp ce oaspeții vin după două victorii consecutive.

ADVERTISEMENT

De la ora 21:00 începe ultimul meci al rundei, și al doilea ales de noi pe biletul zilei de luni la pariuri, cel dintre Gaz Metan Mediaș și UTA Arad. Întâlnim și aici o situație similară cu cea de la Academica – CS Mioveni, cu gazdele aflate în coada clasamentului și oaspeții într-o formă foarte bună, în luptă pentru pozițiile fruntașe din Liga 1.

Cotă de 2,30 pentru biletul zilei la pariuri de la Academica Clinceni – CS Mioveni

Academica Clinceni a fost surpriza ediției trecute din Liga 1, când a reușit calificarea în play-off, însă începutul noului sezon a fost catastrofal pentru echipa ilfoveană. Un singur punct obținut în primele 6 etape, și acela cu un gol marcat în prelungirile meciului cu Chindia Târgoviște din runda precedentă, este prea puțin pentru o formație care a respirat aerul tare al înălțimilor.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, nici nou promovata CS Mioveni nu a început prea bine campionatul, a avut două înfrângeri consecutive la debut, dar și-a revenit apoi și a obținut succese neașteptate contra unor echipe cu pretenții, cum ar fi Sepsi, Dinamo sau FC U Craiova. A fost la un pas să o încurce și pe campioana CFR Cluj, dar a pierdut din cauză că a fost dezavantajată clar de arbitrul Andrei Chivulete.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVTURA LA PARIURI

CS Mioveni vine la Clinceni după două victorii la rând în deplasare, unde se simte foarte bine, însă e greu de pronosticat dacă o va obține și pe cea de-a treia, pentru că Academica are cuțitul la os și nu-și mai permite pași greșiți. De aceea, nu ne vom hazarda la acest meci pe un pronostic pe soliști, ci vom căuta alte variante, care să ne protejeze în cazul unui rezultat nescontat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă gazdele de astăzi nu au foarte multe puncte în clasament, trebuie remarcat faptul că stau destul de bine din punct de vedere ofensiv, marcând aproape în fiecare etapă. La fel cum a făcut-o și Mioveni în partidele din deplasare, astfel că vom lua în calcul să mizăm la acest joc pe varianta „ambele marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,30.

Gaz Metan Mediaș – UTA Arad ne aduce o cotă de 2,30 la biletul zilei la pariuri

UTA Arad este una dintre revelațiile noului sezon din Liga 1, având o singură înfrângere în primele 6 etape, și aceea la limită pe terenul lui FC Botoșani. Arădenii au arătat până acum o forță deosebită de joc, au bătut Universitatea Craiova și au fost foarte aproape să o facă și cu FCSB, dar au fost egalați în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT

Nu același lucru se poate spune și despre Gaz Metan, care ocupă penultimul loc al clasamentului, cu doar patru puncte, obținute dintr-o victorie cu CS Mioveni în prima etapă și un egal cu FC Argeș, ambele pe teren propriu. Trupa lui Mihai Teja nu se regăsește, jocul nu mai are consitență, și de aceea are nevoie obligatoriu de un rezultat pozitiv cu UTA, pentru a nu adânci și mai mult criza.

Chiar dacă forma celor două formații este diametral opusă, este și aici riscant un pariu pe un solist, așa că vom merge tot pe varianta golurilor. Gazdele au nevoie să marcheze pentru a forța o victorie necesară ca aerul, oaspeții au făcut-o în ultimele 5 jocuri din Liga 1, astfel că vom opta tot pentru pronosticul „ambele marchează”, iar cota oferită de Get’s Bet este tot de 2,30.

Posibil câștig de 530 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,30 pentru pronosticul „ambele echipe marchează” în meciul Academica Clinceni – CS Mioveni și tot o cotă de 2,30 pentru același pronostic „ambele echipe marchează” la Gaz Metan Mediaș – UTA Arad, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,29. Numai bună pentru un câștig de aproape 530 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT