Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 30 ianuarie 2023. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri din Grecia și România

Biletul zilei de luni, 30 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Super League 1 și SuperLiga.
29.01.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri luni 30 ianuarie 2023 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri din Grecia si Romania
Biletul zilei de luni, 30 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din Super League 1 și SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Grecia și România, în care joacă echipe cu pretenții la titlu. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,83 la Betano şi aşteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul PAOK Salonic – Levadiakos, din etapa a 20-a din Super League 1, care începe la ora 18:00. Gazdele se află pe o pantă ascendentă și au reînceput să spere la titlu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este FC Voluntari – CFR Cluj, din etapa a 23-a din SuperLiga, programată de la ora 20:00. Campioana en-titre a revenit pe primul loc și vrea să câștige trofeul pentru al 6-lea an la rând.

Golurile de la PAOK Salonic – Levadiakos aduc o cotă de 1,87

Formația lui Răzvan Lucescu este neînvinsă în ultimele 9 partide de campionat, mai precis de la finalul lunii octombrie, a urcat pe locul 3 în clasament și este la doar 6 puncte în spatele liderului Panathinaikos.

ADVERTISEMENT

PAOK a arătat în ultima perioadă o forță ofensivă de invidiat, s-a calificat în semifinalele Cupei Greciei, și nu este exclus ca trupa tehnicianului român să vrea să facă și spectacol pentru a pune și mai multă presiune pe formațiile aflate în fața sa.

Levadiakos este o echipă care se zbate în subsolul clasamentului și sunt șanse minime să realizeze ceva la Salonic. La acest meci vom miza pe varianta ”total goluri: 3-5”, care are la Betano o cotă de 1,87.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,05 de la FC Voluntari – CFR Cluj pentru biletul zilei

Campioana en-titre a urcat pe primul loc în clasament după ce etapa trecută a spulberat-o pe Farul chiar la Constanța și și-a depus o candidatură serioasă pentru câștigarea unui nou titlu de campioană.

Clujenii au victorii pe linie cu FC Voluntari de când pe banca ilfovenilor se află Liviu Ciobotariu și sunt șanse mari să se întâmple la fel și de această dată, chiar dacă gazdele sunt într-o cursă disperată pentru a prinde play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Voluntariul este o formație care poate încurca pe oricine, iar terenul prost ar putea să o ajute, dar CFR Cluj are jucători cu experiență care știu să trateze astfel de jocuri. În aceste condiții, am ales pronosticul ”ambele marchează”, pentru că și cota de 2,05 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 383 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,87 pentru pronosticul ”total goluri: 3-5” în meciul PAOK Salonic – Levadiakos și o cotă de 2,05 pentru ”ambele marchează” la FC Voluntari – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,83. Numai bună pentru un câștig de 383 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT