Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 30 mai 2022. Câștig de aproape 400 de lei cu meciuri de tenis

Biletul zilei de luni, 30 mai 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din optimile de finală de la Roland Garros.
29.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 30 mai 2022 Castig de aproape 400 de lei cu meciuri de tenis
Biletul zilei de luni, 30 mai 2022, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis din optimile de finală de la Roland Garros. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri de tenis, în care se joacă pentru un loc în sferturile de finală. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,87 la Betano şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Andrey Rublev – Jannik Sinner, de pe tabloul masculin. Rusul este în căutarea primului său toitlu major din carieră, însă în cale îi iese un tânăr extrem de ambițios.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Jessica Pegula – Irina Begu, de pe tabloul feminin. Românca și-a egalat cea mai bună performanță pe zgura pariziană, dar visează la mult mai mult.

Victoria lui Rublev aduce o cotă de 1,83

Rusul a ajuns la 24 de ani, are deja 11 titluri ATP în palmares, însă nu a reușit niciodată să facă pasul spre nivelul următor, să se bată de la egal la egal cu cei mai buni. Și asta se vede și prin faptul că nu a trecut niciodată de sferturi la un Grand Slam.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Este un bun prilej pentru Rublev să arate că poate, deși în optimi va avea un adversar incomod, mai ales că nu va putea fi prezent la Wimbledon. Este vorba de tânărul și bătăiosul italian Jannik Sinner, care bate cu repeziciune la porțile Top 10.

Se anunță a fi un meci extrem de echilibrat, mai ales că Sinner nu a cedat decât un singur set până acum, dar rusul are prima șansă. La acest meci vom miza pe varianta ”victorie Rublev”, care are la Betano o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,12 de la Pegula – Begu pentru biletul zilei

Irina Begu a surprins plăcut la această ediție de la Roland Garros în care și-a egalat cea mai bună performanță în capitala Franței odată cu accederea în optimi, dar sportiva noastră vrea să dea marea lovitură și să ajungă și mai sus.

Va avea un adversar de calibru în persoana americancei Jessica Pegula, aflată într-o formă excelentă și care a ajuns pe locul 11 în ierarhia WTA. Însă, românca are de partea sa avantajul moral de a fi câștigat până acum ambele meciuri directe.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă Begu va rezista mental la acest duel cu o sportivă care anul acesta a făcut sferturi și la Australian Open. În aceste condiții, am ales pronosticul ”victorie Pegula și peste 18,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,12 oferită de Betano este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 387 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,83 pentru pronosticul ”victorie Rublev” în meciul Andrey Rublev – Jannik Sinner și o cotă de 2,12 pentru ”victorie Pegula și peste 18,5 game-uri” la Jessica Pegula – Irina Begu, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,87. Numai bună pentru un câștig de 387 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: