Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 30 noiembrie 2020. Profit de 285 de lei din Premier League și La Liga

29.11.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, luni, 30 noiembrie 2020. Profit de 285 de lei din Premier League și La Liga
Biletul zilei la pariuri, luni, 30 noiembrie 2020. Profit de 285 de lei din Premier League și La Liga. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 30 noiembrie 2020. Etapele de campionat din weekend se îndreaptă spre final, dar mai sunt meciuri importante de jucat și în această zi. Prilej bun să ne mărim bugetul cu un bilet câştigător. Cele două pronosticuri alese de noi au împreună cota 2,85 la Get’s Bet, adică un profit de 285 de lei la o miză de 100 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este West Ham United – Aston Villa, ultimul al etapei a zecea din Premier League, care se va desfășura de la ora 22:00. Cele două formaţii au un start de sezon foarte bun și se află în prima parte a clasamentului.

ADVERTISEMENT

Betis Sevilla – Eibar, care închide de la ora 22:00 runda a 11-a din La Liga, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Situaţia se repetă şi aici, cele două combatante fiind apropiate în clasament, doar că în partea de jos.

Golurile contribuie cu o cotă de 1,55 la biletul zilei

Cel mai puternic campionat din lume, Premier League, își încheie etapa a zecea cu duelul dintre West Ham United și Aston Villa, două dintre surprizele acestui sezon, mai ales că în stagiunea precedentă s-au salvat în ultima clipă de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Ciocănarii” vin după două victorii la limită cu Sheffield United și Fulham și încearcă să-și continue parcursul bun de pânbă acum. Trupa din Birmingham a pierdut surprinzător în runda precedentă pe teren propriu cu Brighton și vrea să-și recupereze punctele la Londra.

Așteptăm un meci extrem de deschis, ținând cont că ambele echipe au ofensive puternice în acest an și au marcatr multe goluri de la startul sezonului. În aceste condiții, alegem varianta ”ambele marchează”, care are o cotă 1,55 la Get’s Bet.

Victoria lui Betis, pentru o cotă de 1,83 pe biletul zilei

Întâlnirea Betis Sevilla – Eibar este un duel între două echipe aflate în partea de joc a clasamentului din La Liga și care încearcă să se îndepărteze pe cât posibil de grijile unei eventuale retrogradări.

ADVERTISEMENT

Gazdele au o defensivă mai mult decât șubredă, dar compensează cu linia de atac, în timp ce oaspeții practică un joc închis și asta se vede și prin faptul că au dat doar șase goluri și au încasat nouă.

Mai mult ca sigur va fi o luptă surdă la mijlocul terenului, însă gazdele par avea un lot mai experimentat și de aceea vom miza pe ”1 solist”, mai ales că și cota de la Get’s Bet este una atrăgătoare: 1,83.

Profit potenţial de 285 de lei pe biletul zilei

bzi

ADVERTISEMENT

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,55 pentru pronosticul ”ambele marchează” în meciul West Ham – Aston Villa și o cotă de 1,83 pentru ”1 solist” la Betis Sevilla – Eibar, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,85. Numai bună pentru un câștig de 285 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri