Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni, 5 aprilie 2021. Favoritele de aduc un câştig de 270 de lei

04.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 5 aprilie 2021 Favoritele de aduc un castig de 270 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni, 5 aprilie 2021. E prima zi a săptămânii şi ultima a etapelor de week-end. Vă propunem un bilet de cotă 2,70 la Get’s Bet, cu două partide similare, în care formaţiile gazdă luptă pentru titlul de campioană, iar oaspeţii speră să scape de retrogradare.

Două goluri ale campioanei, pentru o cotă de 1,74 pe biletul zilei

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre CFR Cluj şi Dinamo, de la 20:30, în etapa 29 a Ligii 1. Campioana are nevoie de victorie pentru a se menţine aproape de FCSB în cursa pentru un nou trofeu, în timp ce „câinii“ vor să rupă seria neagră şi să adune cât mai multe puncte înainte de înjumătăţire.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj se afla la 3 lungimi în spatele FCSB-ului, înainte startului etapei, după ce au pierdut în runda precedentă, 0-3 chiar pe terenul rivalei. Chinuită cu absenţe din cauza COVID-19 înainte de pauza pentru meciurile naţionalei, campioana şi-a recuperat o parte dintre jucători, dar probleme nu s-au terminat. Până la eşecul cu FCSB, CFR avea patru victorii consecutive fără gol primit, toate împotriva unor echipe aflate în aceeaşi zonă a clasamentului ca Dinamo.

De partea cealaltă, Dinamo a ajuns deja la şase meciuri consecutive fără victorie în Liga 1. A luat doar două puncte din 0-0 cu Sepsi şi 1-1 la Voluntari şi a marcat un singur gol în înfrângerile cu Astra (0-2), Viitorul (0-5), FC Argeş (1-2) şi Poli Iaşi (0-1). „Câinii“ sunt penultimii în clasament, iar următoarea clasată, Hermannstadt, s-a apropiat la un singur punct, după victoria 4-1 cu FC Argeş.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Istoria nu este de partea lui Dinamo în meciurile directe. În turul campionatului, CFR s-a impus cu 2-0 în „Groapă“, iar în ultimele 4 confruntări, nu a primit gol. Cel mai recent succes al lui Dinamo datează din mai 2017, 3-0 în Gruia. De atunci, au fost 6 succese pentru clujeni şi o remiză albă. CFR a avut două victorii clare în ultimele două jocuri acasă, 5-0 cu FC Argeş şi 4-0 cu Poli Iaşi. „Peste 1,5 goluri CFR Cluj“ are cota 1,74 la Get’s Bet.

Barcelona contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,55

A doua partidă de pe biletul zilei este Barcelona – Valladolid, de la 22:00, în etapa 29 din La Liga. Catalanii pot reveni pe locul secund în cazul unui succes, trecând peste Real Madrid, care s-a impus cu 2-0 în faţa lui Eibar. Oaspeţii sunt la 3 puncte şi două locuri peste zona roşie, astfel că orice rezultat pozitiv este extrem de important în acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

Barcelona n-a mai pierdut în La Liga de la începutul lui decembrie, de la 1-2 la Cadiz. De atunci, au înregistrat 15 victorii şi trei rezultate de egalitate. Mai mult, în precedentele 5 etape au strâns maximum de puncte. Datorită acestui parcurs excelent, catalanii au micşorat ecartul faţă de liderul Atletico Madrid, aflat la numai 4 lungimi înainte de startul rundei.

Valladolid, în schimb, are un singur succes în precedentele 11 meciuri de campionat. A învins-o pe Getafe, pe teren propriu, la începutul lui martie. În rest, au fost şase remize şi patru eşecuri, iar oaspeţii de azi sunt la doar 3 puncte peste Huesca, echipă aflată pe primul loc retrogradabil.

ADVERTISEMENT

Valladolid nu are amintiri prea frumoase din vizitele pe Camp Nou. A pierdut de fiecare dată din 2008 până acum, şapte înfrângeri în care a încasat 26 de goluri şi a marcat doar 4. În cinci dintre acestea, catalanii au punctat de minimum 4 ori. Şi dacă ţinem cont de faptul că Barcelona i-a dat 4 Huescăi şi 6 lui Sociedad în ultimele două meciuri, ne putem aştepta şi acum la un scor fluviu. „Peste 2,5 goluri Barcelona“ are cota 1,55 la Get’s Bet.

Câştig de 270 de lei cu biletul zilei

În concluzie, 5 goluri ne sunt suficiente pentru un câştig de 270 de lei la Get’s Bet. Trebuie ca Dinamo să încaseze două de la CFR Cluj, iar Barcelona să marcheze de trei ori în poarta lui Valladolid, două pronosticuri cu mari şanse de reuşită.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT