Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 5 iulie 2021. Meciurile de la Wimbledon ne aduc la Get’s Bet un câștig de peste 430 de lei

Biletul zilei de luni, 5 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 430 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Wimbledon.
04.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 5 iulie 2021 Meciurile de la Wimbledon ne aduc la Gets Bet un castig de peste 430 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri cu favoriți clari din turul patru de pe tabloul masculin. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,39 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit de zile mari.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul Novak Djokovic – Christian Garin, care va începe la ora 15:30. Liderul clasamentului ATP este într-o formă de zile mari și este de așteptat să nu aibă nicio problemă cu jucătorul chilian.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Roger Federer – Lorenzo Sonego, care va avea startul în jurul orei 20:00. Elvețianul a revenit cu stil la Londra, iar fanii săi visează cu ochii deschiși la un nou trofeu de Grand Slam.

Cotă de 1,95 la biletul zilei de la meciul Djokovic – Garin

Aflat în căutarea câștigării tuturor celor patru Grand Slam-uri într-un singur an după ce s-a impus la Australian Open și Roland Garros, Novak Djokovic nu ar trebui să aibă vreo emoție în partida cu Christian Garin, un jucător care nu este specializat pe iarbă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

După ce a pierdut un set în primul tur, sârbul și-a dat drumul la joc și în următoarele două faze s-a impus în minimum de seturi, însă de fiecare dată a avut mici scăderi în joc. Dar este știut faptul că Nole începe să ridice nivelul cu cât competiția avansează spre fazele finale.

Garin a intrat în Top 20, dar iarba nu este suprafața sa favorită, iar acest lucru se vede și din faptul că este pentru prima dată din patru participări când trece de primul tur la Wimbledon. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 27,5 goluri game-uri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Federer în 3 seturi aduce la biletul zilei o cotă de 2,25

Deși nu a jucat o perioadă îndelungată, Roger Federer a avut șansa ca ediția de anul trecut de la Wimbledon să se anuleze din caza coronavirusului, astfel că elvețianul vine la Londra din postura de finalist la ultima ediție, atunci când a pierdut în fața lui Djokovic într-un meci considerat cel mai frumos din istoria tenisului.

Federer este clar că suferă din cauza faptului că a jucat foarte puțin în ultimul an și jumătate, dar experiența sa și faptul că iarba este favorita sa îl fac să fie din nou un pretendent serios la coroană.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, Lorenzo Sonego a explodat practic în ultimul an, dar faptul că va da peste cel mai titrat tenismen chiar pe Central ar putea să-i aducă o mulțime de emoții. În aceste condiții vom opta pentru pronosticul ”Federer câștigă în 3 seturi”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 439 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”peste 27,5 game-uri” în meciul Novak Djokovic – Christian Garin și o cotă de 2,25 pentru ”Federer câștigă în 3 seturi” la Roger Federer – Lorenzo Sonego, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,39. Numai bună pentru un câștig de 439 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT