Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, luni 6 iulie 2020. Profit de 170 de lei din două meciuri

06.07.2020 | 00:26
Biletul zilei la pariuri luni 6 iulie 2020 Profit de 170 de lei din doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, luni 6 iulie 2020. Sunteți pregătiți pentru o nouă rundă de câștiguri? Pentru că și astăzi v-am pregătit pentru biletul zilei la pariuri două ponturi cu care puteți face un profit frumușel, așa cum s-a întâmplat în ultimele zile. Vineri, sâmbătă și duminică v-am oferit 3 bilete care v-ar fi adus un câștig de peste 800 de lei dacă ați fi ales să mergeți pe mâna noastră.

Pentru biletul zilei de astăzi, avem  o cotă totală de 2,7 la Casa Pariurilor, iar profitul poate fi de 170 de lei dacă alegeți o miză de 100 de lei. Am ales două partide, iar la prima vedere pronosticurile noastre par foarte sigure.

ADVERTISEMENT

Primul meci de pe biletul zilei la pariuri este cel din play-out-ul Ligii 1 la fotbal, dintre FC Voluntari și Viitorul Constanța. Partida va începe la ora 20:00, iar la finalul ei am putea ști care dintre cele două echipe va termina pe primul loc în play-out. Al doilea meci vine din Spania, acolo unde Sevilla primește vizita lui Eibar (ora 23:00).

Cotă de 1,55 la FC Voluntari – Viitorul pentru biletul zilei la pariuri

FC Voluntari și Viitorul încheie etapa a 8-a din play-out-ul Ligii 1 la fotbal. Cele două formații ocupă primele două locuri în clasament și sunt singurele care nu au emoții cu retrogradarea în acest moment. FC Voluntari este cea mai în formă echipă la ora actuală, are victorii pe linie de când s-a reluat campionatul și vrea să continue pe aceeași linie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cum niciuna dintre cele două formații nu are pentru ce să se închidă în apărare, ne așteptăm să avem parte de un meci spectaculos, în care să vedem multe goluri. Obligatoriu în ambele porți, pentru că cele două echipe au marcat cel puțin o dată în fiecare dintre cele 5 partide de la reluarea Ligii 1.

Cum și ultimele două dispute directe de la Voluntari au dat semnul „GG” (culmea, de fiecare dată a fost 1-2), aceasta este varianta cea mai indicată. Vă propunem, așadar, să mizați pe „ambele marchează”, pentru care Casa Pariurilor oferă o cotă de 1,55.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,74 de la Sevilla – Eibar

Închidem biletul zilei la pariuri cu partida dintre Sevilla și Eibar, din prima ligă spaniolă. Gazdele sunt pe locul 4 în clasament, ultimul care asigură prezența în sezonul viitor în grupele Ligii Campionilor, și au mare nevoie de victorie pentru a-și menține poziția, deoarece distanța față de Villarreal este de numai 3 puncte.

Eibar ocupă prima poziție deasupra liniei retrogradării, dar are un avans de 6 puncte față de Mallorca și pare a fi scăpată de griji, pentru că mai sunt doar 4 etape până la final. Forma de moment a celor două echipe și valoarea loturilor ne obligă să mizăm pe un solist în acest meci, dar simțim nevoia să mărim puțin potul.

ADVERTISEMENT

Și pentru că Sevilla a înscris de cel puțin două ori în ultimele 3 confruntări directe, aceasta este varianta pe care o vom alegem și noi. Deci, avem un „1 solist și gazdele marchează peste 2 goluri” la Sevilla – Eibar, pentru care Casa Pariurilor oferă o cotă de 1,74.

Biletul zilei la pariuri, luni 6 iulie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri avem o cotă de 1,55 pentru pronosticul „ambele marchează” la FC Voluntari – Viitorul și o cotă de 1,74 pentru „1 solist și gazdele marchează peste două goluri” la Sevilla – Eibar, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,70. Numai bună pentru un profit de 170 de lei dacă alegem o miză de 100 de lei.

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: