Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 6 martie 2023. Câștig de 504 lei cu meciuri din Serie A și SuperLiga

Biletul zilei la pariuri de luni, 6 martie 2023, poate veni cu un câștig de 504 lei cu meciuri din Serie A și SuperLiga.
06.03.2023 | 00:05
Biletul zilei la pariuri luni 6 martie 2023 Castig de 504 lei cu meciuri din Serie A si SuperLiga
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de 504 lei cu meciuri din Serie A și SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Meciurile tari, ofertante pentru biletul zilei la pariuri, sunt în număr mare și luni, 6 martie. Am mizat pe un meci din a doua jumătate a clasamentului din Serie A, dar și pe un duel de foc din SuperLigă. Am construit o cotă totală de 5,04 la Maxbet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 504 lei dacă vom miza 100 de lei.

Cotă de 1,80 la meciul Sassuolo – Cremonese pe biletul zilei la pariuri de luni

Sassuolo primește vizita celor de la Cremonese în etapa 25 din Serie A, luni, 6 martie, de la ora 19:30. Echipa lui Vlad Chiricheș are nevoie neapărat de o victorie pentru a rămâne în cărți pentru salvarea de la retrogradare. De cealaltă parte, Sassuolo, deși se află departe de zona roșie a clasamentului, se află la distanță de locurile care duc în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Pe teren propriu, fosta echipă a lui Vlad Chiricheș, Sassuolo, nu excelează. A câștigat un singur meci în acest an pe teren propriu și a pierdut trei. În ultima partidă, formația antrenată de Alessio Dionisi a câștigat pe terenul celor de la Lecce, la limită, scor 1-0. Tot după un succes vine și Cremonese. Echipa pregătită de Davide Ballardini a câștigat pe teren propriu cu Roma, scor 2-1 și i-a provocat o criză de nervi lui Jose Mourinho.

Antrenorul portughez a fost suspendat, însă italienii au revenit asupra deciziei, iar Jose Mourinho va putea sta pe bancă la meciul echipei sale împotriva lui Juventus. Am ales varianta „ambele echipe marchează” care are o cotă de 1,80 la Maxbet, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Meciul Sepsi – CFR Cluj vine în ajutor cu o cotă de 2,80 pe biletul zilei la pariuri de luni

Celălalt meci de pe biletul zilei la pariuri de luni este Sepsi – CFR Cluj, un duel de maximă importanță din penultima etapă a SuperLigii. Partida care încheie runda cu numărul 29 este programată luni, 6 martie, de la ora 20:30. Cu o victorie, campioana României va reveni pe primul loc, profitând de pasul greșit făcut de Farul.

De cealaltă parte, cu un succes împotriva ardelenilor, Sepsi va fi sigură de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off cu o etapă rămasă. Rămâne de văzut ce va decide marți, 7 martie, Comisia de Recurs în ceea ce privește soarta meciului cu FC U Craiova 1948, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni la Sf. Gheorghe. CFR Cluj a câștigat ambele partide după eliminarea din Conference League, scor 5-2 cu Petrolul Ploiești și 2-1 cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Sepsi a pierdut al doilea meci în acest an chiar în ultima etapă contra celor de la Farul Constanța, scor 0-2 la Ovidiu. Rapid a mai învins-o pe formația lui Cristiano Bergodi în prima partidă de la reluarea SuperLigii. Vom alege varianta „2 solist” care are la Maxbet o cotă de 2,80, numai bună de pariat.

Posibil câștig de 504 de lei cu biletul zilei la pariuri, luni, 6 martie 2023

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 1,80 pentru pronosticul „ambele echipe marchează” la meciul Sassuolo – Cremonese și o cotă de 2,80 pentru „2 solist” la partida Sepsi – CFR Cluj, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,04. Numai bună pentru un câștig de 504 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, luni, 6 martie 2023.
Biletul zilei la pariuri, luni, 6 martie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT