Sport

Biletul zilei la pariuri, luni 6 septembrie. Optimile US Open ne aduc la Get’s Bet un câștig de 356 de lei

Biletul zilei de luni la pariuri ne propune meciuri din optimile de finală de la US Open și ne poate aduce un câștig de 356 de lei.
05.09.2021 | 23:26
Biletul zilei la pariuri luni 6 septembrie Optimile US Open ne aduc la Gets Bet un castig de 356 de lei
ADVERTISEMENT

Două meciuri din optimile de finală alea US Open, o cotă de 3,56 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig în valoare de 100 de lei.

Primul meci selectat de noi este cel dintre Alexander Zverev și Jannik Sinner și e programat să se dispute după ora 18:00. Cei doi s-au mai întâlnit de două ori până acum și scorul meciurilor directe este 1-1, ambele având loc în anul 2020.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci selectat de noi este cel dintre Emma Răducanu și Shelby Rogers. Cele două revelații ale turneului de anul acesta de la US Open se întâlnesc față în față pentru prima dată, iar meciul se anunță unul foarte spectaculos.

Cotă de 1,90 pentru biletul zilei la pariuri la meciul din Alexander Zverer și Jannik Sinner

Alexander Zverev, își continuă forma excelentă și reușește să confirme că rezultatele obținute vara asta nu sunt o întâmplare. Medaliatul cu aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo a ajuns în optimi fără prea mari probleme, pierzând doar un singur set. Germanul a trecut în primul tur de Sam Querrey cu scorul de 3-0 la seturi, apoi în turul doi de spaniolul Albert Ramos Vinolas tot în minimum de seturi.

ADVERTISEMENT

Zverev a avut ceva de furcă în turul 3, când a pierdut primul set cu americanul Jack Sock, dar și-a revenit repede și a reușit să le câștige pe următoarele două. Din păcate, în setul 4 la scorul de 2-1 pentru german, Jack Sock a fost nevoit să abandoneze din cauza unei accidentări.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Jannik Sinner a avut un parcurs ceva mai greu. Puștiul minune al tenisului italian a pierdut set în fiecare meci disputat până acum. În primul tur, Sinner a trecut de Max Purcell cu scorul de 3-1, apoi în turul doi s-a impus în fața lui Svajda Zachary, tot în 4 seturi. În turul trei, italianul a avut de muncit serios pentru a obține biletele în optimile de finală. Sinner s-a impus în fața francezului Gael Monfils după 5 seturi de luptă și aproape 4 ore de joc.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au mai întâlnit de două ori până acum, scorul întâlnirilor directe fiind 1-1. De notat este că Alexander Zverev a câștigat ultimul meci jucat, la Koln, dar Jannik Sinner a câștigat singurul joc disputat într-un turneu de Mare Slam, la Roland Garros, cu scorul de 3-1 la seturi. Având în vedere forma celor doi și meciurile directe disputate, noi am ales să mizăm pe varianta „peste 34,5 game-uri”, care are o cotă de 1,90 la Get’s Bet.

Cotă de 1,86 pentru biletul zilei la pariuri la partida dintre Emma Răducanu și Shelby Rogers

Emma Răducanu, tânăra speranța a tenisului britanic, are o vară de vis. Jucătoarea din Marea Britanie a făcut un turneu de vis la Wimbledon, acolo unde a ajuns până în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

La ediția de US Open de anul acesta, Emma Răducanu a ajuns în optimile de finală fară să piardă set. Jucătoarea cu origini românești a trecut de jucătoarea foarte incomode, care oricând pot pune probleme celor aflate în top. În primul tur, Emma a trecut de Stefanie Voegele, în al doilea tur de Shuai Zhang, iar în al treila tur, jucătoarea din Marea Britanie nu i-a lăsat nicio șansă lui Sorribes Tormo, câștigând cu scorul de 6-0, 6-1. De notat că Emma Răducanu a fost nevoită să joace calificări pentru accederea pe tabloul principal, unde nici acolo nu a pierdut set.

De cealaltă parte, Shelby Rogers a produs surpriza turneului. Jucătoarea din America a învins-o pe campiona de la Wimbledon și numărul 1 mondial, Ashley Barty, într-un mod dramatic. Shelby Rogers a trebuit să revină de la 2-5 în setul decisiv, ca mai apoi, în tie-break, să facă singurul mini-break, fix la mingea de meci. Pe lângă victoria în fața lui lui Ashley Barty, Shelby Rogers a mai trecut pe rând de Madison Brengle și Sorana Cîrstea.

Cele două nu s-au mai întâlnit deloc, dar având în vedere modul în care au evoluat până acum, noi am ales să mizăm pe varianta „peste 21,5 game-uri”, care are o cotă de 1,86 la Get’s Bet.

Posibil câștig de 356 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de luni, 6 septembrie, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,90 la meciul dintre Alexander Zverev și Jannik Sinner pentru varianta „peste 34,5 game-uri” și o cotă de 1,86 la partida dintre Emma Răducanu și Shelby Rogers pentru varianta „peste 21,5 game-uri”, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă de totală de 3,56. Numai bună pentru un câștig de 356 de lei dacă alegem să mizăm suma de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT