Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 7 martie 2022. Meciurile din România și Anglia ne aduc un câștig de peste 300 de lei

Biletul zilei de luni, 7 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pe muchie de cuțit din Liga 1 și Premier League.
06.03.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 7 martie 2022 Meciurile din Romania si Anglia ne aduc un castig de peste 300 de lei
Biletul zilei de luni, 7 martie 2022, poate aduce un câștig de peste 300 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal pe muchie de cuțit din Liga 1 și Premier League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din campionatele României și Angliei, în care sunt implicate formații ce luptă pentru cupele europene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,09 la Fortuna şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC Botoșani – FC Argeș, din etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat din Liga, care va începe la ora 17:30. Este meci direct pentru accederea în play-off.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Tottenham Hotspur – Everton, din runda a 28-a din Premier League, care are startul la ora 22:00. Spurs visează încă la Top 4, în timp ce ”caramelele” sunt tot mai amenințate cu retrogradarea.

Golurile de la FC Botoșani – FC Argeș aduc o cotă de 1,50

Meci cu cuțitele pe masă în nordul Moldovei, acolo unde se va stabili ultima formație care va prinde play-off-ul. Moldovenii au avantaj de un punct și astfel pot miza și pe un rezultate de egalitate, în timp ce piteștenii se văd nevoiți să joace la victorie.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Botoșaniul a avut o serie de trei meciuri în care nu au scos decât două puncte și acum se văd nevoiți să tremure pentru intrarea în primele 6. Mai mult, patronul Valeriu Iftime amenință cu retragerea în cazul în care echipa nu va juca play-off.

Fără eșec de la finalul lunii ianuarie și cu un joc extrem de campact, băieții lui Andrei Prepeliță au ajuns să joace accederea în finala campionatului în ultima etapă a sezonului regulat. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri”, care are la Fortuna o cotă de 1,50.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,06 de la Tottenham – Everton pentru biletul zilei

Fără îndoială că Tottenham este una dintre cele mai imprevizibile echipe din Premier League, cu rezultate inconstante. După victoria pe terenul liderului Manchester City, a urmat un eșec neașteptat cu modesta Burnley, care l-a făcut pe Antonio Conte să se gândească la retragere.

A venit apoi demonstrația de forță de pe terenul lui Aston Villa, pentru ca imediat Spurs să fie eliminată de Middlesbrough, din liga a doua, în optimile de finală ale Cupei Angliei. Acum, la Londra vine un Everton aflată în situație de panică.

ADVERTISEMENT

”Caramelele” au doar un punct deasupra liniei de retrogradare, iar Frank Lampard va încerca să-și betoneze apărarea în încercarea de a scoate un punct ce s-ar putea dovedi extrem de important. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,06 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 309 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,50 pentru pronosticul ”peste 1,5 goluri” în meciul FC Botoșani – FC Argeș și o cotă de 2,06 pentru ”sub 2,5 goluri” la Tottenham Hotspur – Everton, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,09. Numai bună pentru un câștig de 309 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT