Sport

Biletul zilei la pariuri, luni, 8 august 2022. Câștig de aproape 450 de lei cu meciuri din SuperLiga și Cupa Italiei

Biletul zilei de luni, 8 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatul României și Cupa Italiei.
07.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri luni 8 august 2022 Castig de aproape 450 de lei cu meciuri din SuperLiga si Cupa Italiei
Biletul zilei de luni, 8 august 2022, poate aduce un câștig de aproape 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din campionatul României și Cupa Italiei. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din SuperLiga și Cupa Italiei în care totul se învârte în jurul golurilor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,46 la Fortuna şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de luni la pariuri cu meciul FC Botoșani – Farul Constanța, din etapa a 4-a din SuperLiga, care va începe la ora 21:00. Ambele echipe sunt neînvinse în acest start de sezon, iar o victorie le duce pe primul loc în clasament.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Cremonese – Ternana, din primul tur al Cupei Italiei, care are startul la ora 22:00. Cele două formații se afla în fața primului meci oficial în noul sezon.

Golurile de la FC Botoșani – Farul aduc o cotă de 1,88

La Botoșani se vor întâlni două dintre cele mai în formă echipe ale acestui start de sezon, fiecare având două victorii și un rezultat de egalitate. Un nou succes, pentru oricare dintre ele, le duce pe prima treaptă a clasamentului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Moldovenii joacă un fotbal spectaculos sub comanda lui Mihai Teja, în timp ce Gică Hagi trebuie să găsească noi soluții pentru a-i înlocui pe Eduard Radaslavescu și Radu Boboc, cedați la FCSB.

Este așteptat un meci deschis în care ambele formații să caute succesul. La acest meci vom miza pe varianta ”ambele echipe marchează”, care are la Fortuna o cotă de 1,88.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,37 de la Cremonese – Ternana pentru biletul zilei

Cremonese a avut un parcurs fantastic în sezonul precedent și a revenit în Serie A după o pauză de 26 de ani. Bucuria promovării a trecut și acum începe munca pentru noua stagiune, care începe cu un meci lejer în Cupa Italiei.

Adversară îi va fi fosta colegă de divizie, Ternana, o formați modestă de mijlocul clasamentului. Ținând cont de transferurile realizate în această vară, printre care românii Ionuț Radu și Vlad Chiricheș, este greu de crezut că cei de la Cremonese pot avea probleme cu calificarea.

ADVERTISEMENT

Mai ales că Ternana a pierdut o serie de jucători importanți în această vară. În aceste condiții, am ales pronosticul ”total goluri Ternana: sub 0,5”, pentru că și cota de 2,37 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 446 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,88 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în meciul FC Botoșani – Farul Constanța și o cotă de 2,37 pentru ”total goluri Ternana: sub 0,5” la Cremonese – Ternana, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,46. Numai bună pentru un câștig de 446 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT